dupdupmyheart

Wednesday, January 21, 2009

SOALANNYA ADALAH:

bukak fesbuk..berapa kali suda dpt msg camni..





aku mahu betul pegi tempat ni..
aku maw tingu c fynn
dan yg lain2 ni beraksi..
tapi..
siapa maw bawa aku??

er syarat2 nya adalah:
teda~
hee

18 comments:

apisz said...

moh pegi..akan ku bawa kamu ke sini...muahahaha... ^_^

eliza said...

aku bleh bawa ko...
tapi ko kena belikan aku tiket mas @ airasia la..bru bole sampai.

KhaLifah feDi said...

aku tak suke wat face book psl kat umah aku dh banyak buku muke lah hehe..

apisz said...

naik ferry je eliza..murah..muahaha...

one love said...

hehehhe!

dekat je dengan umah akak!

:)

LifeSaver said...

erm..mcm menarik..aku nak itut tau...jgn lupa heret aku skali~ hik3

ryehanah said...

mcm mne nk ambk gamba dr web huh?
ni bkn gne kamera kn?

fafarafa said...

aku pon mau pegi vi. tapi aku tak tau mau pegi dgn sape. ko mau pegi sama aku tak??

.:: Lucky Fingers ::. said...

apa fesbuk kamu..bole saya add? hehehe...

KhaLifah feDi said...

ssh vida ko mimpi pun dh sampai lagu murah..

ab geldofg said...

jom kita prgi..tapi ko blok sndiri

vidadarisakura said...

apisz:
hehe
jom pizza!!hee


liza:
kak..sanggup aku jalan kaki sorang2..hee
ndapun ko suruh laki ko kasi beli tiket p sini..
haha


kalipah:
ko memang selalu out dari tajuk cerita..hee


apis:
pis..ko tolong kasi beli liza tiket feri...hee


one love:
hee...kakak ada adik lelaki?ai single..bole singgah2 ruma kakak..hehe


life:
mari kita sama2 mengheret...hee


rye:
ko p printscreen..


fara:
kak fara..betul2 baa?
siyus ni...kontek aku kalu mahu..
hee
yeye!!ada geng suda..


lucky:
bole2..
add jak..
hee
give me ur addres la..


kf:
er..apa kaitan?lagu?
lalalla


paci:
blok?apa tu?
main roadblok kita?
hee

JohnJenin said...

nk ikot

nk ikot

vidadarisakura said...

paci jon:
jom pizza!!!
hee

ayie_helena said...

aku xpandai men fesbook....ko ajarla aku..huhu

vidadarisakura said...

ko buka

www.facebook.com

pastu register


pastu enjoy!!

lebi kurang cam frenster jg..
tapi ni lagi advance la..hee

Monkey D Luffy said...

ko bawak aku lah

vidadarisakura said...

er..maaf encik ambuk..
itu bukan jawapan..
soalan saya adalah sepa maw bawa aku..hee