dupdupmyheart

Saturday, January 31, 2009

SIAPA TAHU STOR DEWAN BAHASA DAN PUSTAKA KUALA LUMPUR ITU DIMANA??URGENT!!-UPDATE-

argh!~

aku maw pegi sana..

rupanya last day itu esok 1hb!~
dem

tapi kalau besok ada show pukul 3petang..
malam ni 8.30malam
mebi aku pegi besok la..
tapi..


tolong bagitahu aku siapa tahu jalan pegi sana
eh bukan~

siapa tahu mahu naik apa pegi sana??
harap2 la komuter atau lrt..
lagi senang aku bergerak.
hee


atau..



siapa maw join aku???



lalalala



KES SETEL!!! TANX TO KAK DIBA YANG INGIN MENEMANI DAKU..HEE
HEPI GILAK!

POLITIK BERJAYA.

HAHA

27 comments:

KhaLifah feDi said...

hehehe ko mao wat apa vida..
aku cdgkan ko view kat gugel lah..sng ape bah..ko nie..jgn wat aku malu ade teman sptmu ok..=)kui2..

psst:-nek bas lah..

KhaLifah feDi said...

hehehe ko mao wat apa vida..
aku cdgkan ko view kat gugel lah..sng ape bah..ko nie..jgn wat aku malu ade teman sptmu ok..=)kui2..

psst:-nek bas lah..

apisz said...

alah..senang je..ko tau nak pi time square tak? penjara pudu ke? dekat ngan area2 situ...

nk cite camni susah...tp aku tau tempat tu...

(^_^)

nurainmunderfahn. said...

vi bwa ja si apis pg dgn ko.

apisz said...

ko kena naik monorail kalau tak silap aku...ada stesen kat situ...aku lupe nama stesen tu..tp aku ingat dia ada gambar great eastern..klu ko naik monorail, ko tgk gambar great eastern..ko turun je situ..nnt ko kena jalan la sket....

harap dapt membantu..

(^_^)

vidadarisakura said...

kf:
buat bodo jak..
nda pandai aku menggugel ni..
hee


apis:
aku serius ni maw tahu.
haih~
kawan aku cakap tdi naik lrt..
adui..
mana 1 ni?


ain:
ndamaw..
nanti apis rijek aku kalau tahu keadaan rupabagai aku sebenar.
haha

eliza said...

err..aku nda tau la vi..

sapa2 yg tau cuba bantu adik aku ni..

ayie_helena said...

selamat tiba ke destinasi..hakhak

Anonymous said...

kamu naik monorel pun boleh...turun ar kat jln hang tuah..jalan kaki sikit...
senang aje...pergi saner tanya org laaa...janji kamu tau sampe times square...janji kamu tau jln hang tuah..skolah V.I...
heheheh

vidadarisakura said...

eliza n ayie:
tenkiu


anon:
argh!
stil din get u!~
hurgh

masalahnya aku nda janji tahu jalan2 tu..hee
aku tahu jalan imbi pegi time square jak..
betul ka itu?
hee

KhaLifah feDi said...

ti aku kasi pinjam itu teropong ajaib ko mao kah..?

ape2 pun slmt sampai sila pastikan jgn pdg belakang ok vida..ehhe

m'Z faRa.. said...

selamat sampai ye vida...
take care...!!!

~d!b@~ said...
This comment has been removed by the author.
~d!b@~ said...

bile mau pegi nih?
akak tau erm kalo mau bawak kamu pegi pon bole sebab kalo cakap jalan pon kamu xtau kan..

bile nak g? petang ni.. mau? hehe camne tah nak contact kamu..

F A R Y N said...

ko nak buat apa pi DBP?
nanti emel aku no tepon ko..
faryn_eusoff@yahoo.com

ayah aku keje sana..
dan umah aku pun dekat2 situ je..

vidadarisakura said...

kf n mzfara:
baik!
hee


diba:
hee
kak sumpah aku hepi.
ko telah menyetelkan masalah aku.haha


faryn:
setel suda
hee
petang ni aku pegi sana.
haha
tapi adakah emel itu diguna pakai utk ym?
aku add ko sudah...
sila aprove.
hee

apisz said...

haha..bagus la dah pegi..aku pon otw ke sana td..klu tak, aku leh masukkan ko dlm bonet kete...miahahahhaa...

papehal, add la ym..senang nak tahu...

he he...

(^_^)

LifeSaver said...

aku xtau...nnt aku bg salah info plak..kih3

ab geldofg said...

dbp btul2 sbelah umah aku

Shahrul Azry said...

di neraka kuala lumpur! :P

~d!b@~ said...

hehe masalah apenye?
kamu pon telah menyetelkan masalah akak jugak :P

cehhh politik berjaya?
err asal jgn politik kotor suda..

ahahahhahaha kamu memang vv!

p/s: siyes akak cakap, xdenye org nk reject vv sbb keadaan rupabagai sebenar, siyes budak nih comel!
oye.. betul2 kalo kamu mau dia diam, bagi dia makan hihihi ;)

vidadarisakura said...

apisz:
ym tu apa weh?
yang mencomel?
oh..memang aku comel
lalalala



life:
memang aku nda berniat tanya ko pun..
haha



paci:
taik ko!



shahrul:
tenkiu utk info itu!
tapi aku mahu pergi ni surga!
haha


diba:
KAK!!TENKIU KERANA MEREVEAL RAHSIA PERIBADI AKU

HAHA

Shahrul Azry said...

kih3 belum tentu surga yg kita dpat :P

vidadarisakura said...

sarul:
oh lupa..ko setan..

haha

nda bah~men2 seja..hee

Shahrul Azry said...

setan jadah apenya?? :P

vidadarisakura said...

setan gundul!
lalala

LifeSaver said...

kalo ko mahu tau..tgk map bah!!

p/s: jgn tgk map sabah..mmg xde!!!haha