dupdupmyheart

Tuesday, January 20, 2009

SEKARANG INI AKU BELUM TERIMA WAHYU UNTUK MENULIS..

jadi aku maw post gambar jak..

lalala

saja minta puji..
orang lain post gambar aku pun mahu post gambar
dasar~

eh..wahyu terturun pula suda..
jadi mari kita belajar bercerita bergambar...
hee
.........................................................................................................................

PERIHAL KAWAN SAYA



jangan tertipu dengan gambar ini. beliau suka mengambil gambar paras pinggang sahaja kerana paras kebawah dipenuhi dengan lemak2 yang bertempiaran sahaja..
kadang-kadang beliau puti kadang-kadang hitam.
tapi dia langsung tidak memakai bedak muka. sebab beliau tidak mampu membelinya.
oh ya..dari jauh KADANG-KADANG JUGA beliau kelihatan seperti cina sedikit (KETIKA DIA KELIHATAN PUTIH SEDIKIT) tapi ONCE dia bercakap..sumpah orang cakap dia macam indon.
bukti perbualan dibawah ketika beliau bekerja di kedai spek mata dahulu kala

beliau: welcome!~
cina: shong sing poong ping tang ting yung yang
beliau: sori??can u speak english or malay?
cina: yuin yang yang gui lim pang ping linang
beliau: er..saya bukan orang cina
cina: hoh?r u indon??
beliau: nop! Sabah!
cina: hoh..i tout u cinese but when u speak sounds indon lor..

beliau senyum sebab suda biasa begitu.


er..bukan maw cakap aku cines luk..sumpah!
teda langsung pun..
itu kadang2 silap tengok jak..
sumpah weh~
.............................................

Oh ya!~
beliau gila + sewel + mampu bercakap tanpa henti dalam jangka masa yang panjang + pandai bepura-pura ego depan org hensem (konon2 dia teda perasaan sama org hensem) + ganas + kanak2 ribena + pemalas + kuat melalak + ketawa macam bisuk maw kiamat + campin dalam mengutuk + sampai sekarang masi budu2 cakap semenanjung (dari stad belajar sampaila grade ni) + dan banyak lagi sifat2 negative beliau yang boleh membuat kan beliau dirijek mentah2..

ini bukti beliau sewel..tapi bukti dibawahTIDAK cukup kuat utk menggambarkan bahawa beliau ini benar2 gila..ini hanya gambar bajet budak2 sekolah menengah yang gila begambar.





minta perhatian ar..
kepada sesiapa yang ingin MENGUTUK atau MENGURAT beliau melalui komen blog ini..
saya benar-benar memerlukan pertolongan anda agar mengANYNOMOSKAN atau mengGUESTkan diri anda kerana bimbang beliau tidak dapat menerima sebarang kutukan terbuka daripada org yg dikenali dan bimbang beliau akan mencampur gaulkan hormon2 gatal dan perasaan yang perasan beliau kepada org yg dikenali.

sekian perihal kawan saya.

kepada eliza sama ain: jangan kamu 2 minta puji tukar2 nama mengepost komen sini ar...
ingat..aku ni campin menimbak..
hee


kesimpulan:
aku teda idea maw cerita apa sebenarnya..
lalalala

40 comments:

ab geldofg said...

kcntikkan ko...angerah allah

vidadarisakura said...

er..
kan aku kata kasi anonymous nama ko..
tingu malu2 tikus suda aku...
hahaha

Anonymous said...

kamu sangat comel... :)

ab geldofg said...

tkpa....aku tetap aku...allah jadikan aku....

Anonymous said...

yaaaa cam chinese look!!

eliza said...

betul la ko memang cantik laaaa..

vidadarisakura said...

er..kak..
tukar comel bulih?
cntik nda kool baa..
kakakaka

LANtai mop said...

gambar 1st ermm...gambar kedue cute.. gambar ketige mcm makcik eh..
hee~ (berundur diri perlahan2 takut kene hempuk dr blakang)

LifeSaver said...

vida!
best arr gmbr ko. aku jelez seh~

p/s: tgkp gmbr wajah ayu giler~

.:: Lucky Fingers ::. said...

kamu ni vida..sik suka terima kamu memang cantik... hehehe...

sy suka sekali entri kamu ini.. macam gilak.. hehehe...

ab geldofg said...

vida sbtulnya sdg mgiklankan diri nya...dgn cara rendah diri...tapi dia memang rendah pun hahahahaha

vidadarisakura said...

anon yg dikenali:
tq kerana menurut perintah.
hee


lantai:
sila anon kan diri anda..
haha


life:
adaka begini ayu?
adui..
penjiwaan watak tidak smpai..hehe


lucky:
hee...aku setuju bagian gilak tu jak..
haha


paci ab:
skwezme ar paci~
ingat ni iklan operator pengeluaran wanita?
eleh..macam ko dulu siap letak gambar d header lagi..
dato shake!hahaha
ak tinggi sikit baa...sikit jakla..hee

ab geldofg said...

Sakki, kaeru ni-hiki wo mitsukemashita hahahahahaha

vidadarisakura said...

ingin tinepak ko pak?
lemanting kang ko mea ole ku..
haha
neh!matai noh ko..nia tepaham nu yen ling ku..ngeros no ko..
haha

ab geldofg said...

lanjekkkkkkkkkk hahahahaha

besi said...

kata orang ok la tueeeeeee

mrblind said...

ni orang ke tahi cicak..kejap putih..kejap hitam..hahaha

LifeSaver said...

vida..ko jgn cakap bahasa ko tu..nnt aku x faham~ hahaha!

fafarafa said...

ok laa vi.

ko tak cantik. tapi ko lawa.

sungguh. pujian dari hati ni.







see...ko telah dapat perhatian dari lelaki. marketing ko bagus sis.

ekekekekkekeke

KhaLifah feDi said...

emm awesome..cantik yer ko nie vida.........sungguh anggun dan bergaya lagi ..(aku tak tipu...)

psst:-jgn lupe akan janji2 mu itu wahai cik vida....

F A R Y N said...

amik pic dari pinggang ke atas?
ko kaki gajah ke takmo amik sampai abis?hahahaha

vidadarisakura said...

paci ab:
ko meh apa suda tu lanjek?
haha


besi:
hoh..fan clud saida rupanya..
hee


mrblind:
sebenarnya..
dregon bol ada 7 bijik semuanya..
haha


lifesaver:
aku ada kelas tuisen cakap sabah..
anda berminat?
sila layari blog ini sambil bertnya setipa maksud perkataan sabah..hee


farafafa:
kak..
ini bukan marketing..
ini simptom2 banganging..
hee


kalipah:
sila tukar kepada comel atau anon kan diri anda..
haha



faryn:
haha!
ko rasa??
sumpah mesti ko nda pecaya ni..
hee

cj7 said...

hehehe

apisz said...

wakkaka..baca komen pon lawak..sakit perot jgk..mcm2..

ab, ko asyik puji vida je..vida plak asyik nak farid kamil je..muahaha..so ab, ko kena jd cam farid kamil....baru dapat vida.. ^_^


seposen....
zass....

eliza said...

ko dgr vi... si ab disyorkan supaya jadi farid kamil...
macam ok ka?

vidadarisakura said...

cj:
ari tu ko maw ngorat aku kan..
napa?
kensel suda?
kakaka


apis:
aku bersistem kebal puji2..hee

vidadarisakura said...

liza:
hoh kak?
benarkan aku muntah dan bunu diri..
hee

Tora Aman said...

santik bah si vida ni..agagaggaa oh ni pula kerja ko time di opis ah..aku tgk mcm di opis ja..agaga

apisz said...

ab tu lg macho dari farid kamil.. ^_^

vidadarisakura said...

tora:
hehe..sot

opkos la opis baa..hee


apis:
hoh..jangan tertipu ole c paci itu..
kakaka

Monkey D Luffy said...

itu kau kan... hahaha

vidadarisakura said...

ambuklapi:
bukan la..astaga...

nurainmunderfahn. said...

ko x rindu sy mo mengomen ka??
hahah!

uih!!!
mnada km tukar nma oh kn k.eliza?

sepa start dlu???
(o ya.. sy pula)

tp sy sikit2 ja guna. ko tu yg suma nama llaki dr a smpai z suda hbs.

nurainmunderfahn. said...

dusun memg muka Chinese oh kn? ada kwn sy pure dusun yg mata sepet gila. suma org p ckp chinese sma dia. blur2 ni ba.

berbangga Sbhan cainis luk. ;p

jiwa kaco said...

kalau tak cantik masa jadi isteri no 1 haku ....

Anonymous said...

Cantik lah ko vida...
Sangat Cantik...
.
.
.
.
.
.
.
.
Sampai william pun terpikat!
ahahahhhahaha!

vidadarisakura said...

ain:
haha
teda masa aku maw rindu ko..
len la kalu ko farid kamil..
ndapun adik farid..buli aku edjas2..
kakaka
tapi aku bukan cinese luk pun..
mata durang tu songsang sekejap2..hee


jiwa:
sepa cntik?
hoh!
ai comel okeh..
no cantik2.
cantik tu macam kak liza tu...
hee




KIMBET KO DEASY!!!!
haha

Anonymous said...

i tawu u rindu i kn syg?
;p

vidadarisakura said...

ain..stop it~

Raihanna said...

Kamo sgt2 comeyl!