dupdupmyheart

Tuesday, January 20, 2009

SEJANTAN-JANTAN AKU....

aku tidak tidur bedengkur sampai bilik sebelah pun dengar!!!!

haih!!

beberapa arini tidur aku sangat terganggu oleh bunyi yang sangat menggerunkan dari seorang perempuan yang hot lagi seksi serta lemah lembut...

tapi sayang bedengkur macam raksasa!!!


kesimpulan:
dia mampu mengigau juga..

24 comments:

LifeSaver said...

aku pasti itu jiran sblh umah or bilik kamu yg x mau meggunakan produk eizlan yusof (produk mengurangkan dengkur).

p/s: suggest kt dia guna yg bnda ni.sure lps ni kamu memeluknya dari blkg!!hahaha!

vidadarisakura said...

haha
i'm not gay enuf la sis..
haha

eliza said...

kalau aku...aku record nyanyian tidurnya tu...lepas tu kasi dengar dia.. hahaha baik kan kakak ko ni..

vidadarisakura said...

hoho..
kami suda pernah membuat onar seperti itu..
sian jak tingu muka dia..
pastu byk la alasan..

one love said...

hahahahaahha :p

mesti malu kalau admirers dia tau...

hehhehehe

ab geldofg said...

ooooooooop patutpun atan lari balik kg....ish2

vidadarisakura said...

bopren dia pun tahu sis..

hee

vidadarisakura said...

atan?
laa..ko nda taw lagi?
aku suda bom dia..
jan bagitahu polis..
kes beliau sama dengan kes altantuya..

KARKADEWA said...

siap sedia kertas dan pen utk nombor yg boleh buat duet...
heh...!

vidadarisakura said...

karka:
haha..
kalu la dengkuran dia tu bole bagi number..
aku suda sebar sini suh kamu p beli...hee

ab geldofg said...

kcian atan.....tgamak ko vida ish2

vidadarisakura said...

ada aku kisah?

wiseman1stopcentre said...

hahah..
sesungguhnya vidadarisakura ni ader perasaan gak ye....bagus....

p/s: THANX YOU...FORGIVENESS....GRATITUTE...

vidadarisakura said...

wise:
iya..
perasaan maw jadi beyonce pun ada..

besi said...

hmmm..mmg tak leh nak tido kalau
org berdengkur..kena ubat nie

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

v..ko selotapekan je mulut dinasour tu..

F A R Y N said...

ko konpem ke ko tido tak berdengkur ni?hahahah

i.am.belle said...

oit pompuan. mana ko tahu ko tak berdengkur?? hahahaha.. psst, org yg kata org lain berdengkur tu kekdg sama gak berdengkur. lalalala...

vidadarisakura said...

besi:
pakai ubat apa tu besi?
ubat nyamuk?
haha


pentoi:
mana maw cari soletep tersebut ar?


faryn and belle:
aku kan kategori anak jantan..so mana kisah bedengkur ka nda..
haha
plus aku dengkur nda la seteruk kawan aku ni..
aku suda inteview rummet aku lagi..
sepa lagi kuat bedengkur...hee

Dato Paduka Masri said...

owh... tidak... aku paling malas la org macam tu... gila....

vidadarisakura said...

dato:
huih?
ko lelaki mustahil nda bedengkur..haha

Monkey D Luffy said...

bini saper ler tu ek?

vidadarisakura said...

ambuk:
c mangsa bakal bini farid kamil..
c pendengkur..kurang pasti
haha

KhaLifah feDi said...

emm tentu sekali dengkurmu mengancam kan vida..
xper aku tlg ko..

*ting-vida jd kurus heheh..slps bgn tido aje..hahaha