dupdupmyheart

Friday, January 30, 2009

MUKA CANTIK PERANGAI BURUK.

yang cantik itu kamu

perangai buruk itu aku

apa guna muka cantik tapi berperangai buruk?

jadi aku rela menjadi si comel yang berperangai buruk

ini suda cukup jujur dari memuji diri aku sendiri.

dan aku mengaku aku punya banyak perangai2 buruk

aku malas menipu dan mengaburi mata org lain.

oh~aku telah menyelamatkan status org2 cantik.

tahniah kepada aku.

dan

ini bukan permintaan utk simpati
tapi pengakuan berani mati


sekian

25 comments:

.:: Lucky Fingers ::. said...

hadoi...apa kes ini v...
sapa yg suda muka canti perange buruk ni...

ish.. tapi sy respek pengakuan berani mati kamu tu.. lebi baik kita mengaku diri kita sebenar dari berpurak2 konon macam bagus..tapi teda satu pon yg bagus sbenarnya..

eskep lunch suda?

LifeSaver said...

v: aku kategori cantik..adakah ko telah menyelamatkan ku????ohhhhhhh ko lifesaver rupanya...hik3

p/s:aku bdk comot tp berperangai baik???leh ke??hahaha

nurainmunderfahn. said...

tengkiu lho tlh slamatkn status gwe.

da la cantik, baik pulak~

lalalala~

Tora Aman said...

nda aku paham..agaga

one love said...

i have bad habits too!
dan i'm not ashamed to admit it sebab alasan cliche, "manusia kan serba kekurangan" hehehhehe

:p

i.am.belle said...

muka ko comel dan perangai ko kabaret tp aku tetaaaaap belle yg gorgeous oke. (perangai aku pun kabaret gak). lalalala...

Monkey D Luffy said...

kejujuran tu perangai baik

wiseman1stopcentre said...

kehidupan mesti positif tau!...

vidadarisakura said...

lucky:
teda kes kak..
haha
saja2
minta puji..hee



life:
say tanx to me!!
n sila bagi hadiah
lalalala



ain:
ko jangan purak2 lupa hadiah dari indon ar!!


tora:
budak sandi memang nda paham2..
haha


onelop:
hee
sis..
hee!!
sangat cliche..
quote itu memang untuk aku!

haha


belle:
cadangan diterima!!
dan sangat setuju!!
kakakka



ambuk:
iya meh?
haha
ngat jujur itu minta simpati..
kakakaka


wise:
sumpah..
aku memang negative thinker..
sebab..kalu aku pikir positif then aku dapat result negative..
aku boleh ilang kawalan.
so 4 me..better think negative..so if aku dapat yg positive aku boleh besyukur dgn iklas..
hehehe
lain org lain pemikiran..

Tora Aman said...

aih..mcm mo bawa sparring ne..agagaga

vidadarisakura said...

tora:
aku sparing sama c natalie.
tulung bagitau dia
timakasih..

lallala

nurainmunderfahn. said...

apa jg ko mo dr cni?
apa ada cni suma ada d Tawau
minta ja k.eliza
lalala~

vidadarisakura said...

ain:
oo ko maw cakap tawau tu macam indon?
kakaka


lalalala

awas ada org marah..hee

nurainmunderfahn. said...

lbh kurg la. miahaha. berdoa spy si dia termiss membaca.

eliza said...

aku perasan cntik...
tp aku nda suka org puji2 aku cantik..sebab perangai ku sgt bidak sekali..bulih kan begitu..hehe

*ain aku purak2 termiss mmbaca..kakaka

nurainmunderfahn. said...

Alhamdulillah~!

nurainmunderfahn. said...

Alhamdulillah~!

Poison Flower said...

gua muka baik, hati lagi baik. jeles tak?

Raihanna said...

isk2... cantik tpi pangai buruk?
sape kah itu v.... tapi aq suke pengakuan berani mati kamo...
keh2....

vidadarisakura said...

eliza:
buli jak tu kak..hee



poison:
lu disaspek menipu~
harus di CIA..
hee



rai:
aik..
teda sepa2...hee
aku c comel yg beperangai buruk...hee

KhaLifah feDi said...

hehe aku taw ko cute vida.jgn pura2 sama aku..ti aku cepuk dahimu laju2 ehhe........

apisz said...

jom bertumbuk..wakakkaka...

(^_^)

ayie_helena said...

bagus bagus bagus...
kekalkan kechumilan anda...
hehe

nurainmunderfahn. said...

sila pungut award anda. sekian.

vidadarisakura said...

kf:
aku tumbuk ko laju2..
hee



ayie:
haha
kekal2 utk sementara.
lalala


ain:
ah!
teda class men pungut2!