dupdupmyheart

Tuesday, January 20, 2009

MENDAPAT BOS LELAKI BARU SEPERTI MENGHARAP DIA ADALAH JERICHO ROSALES

tapi sayang..
harapan musnah..

huh!~

hormon gatal kembali neutral..


penyimpulan:
wahai lelaki2 kacak!mana kamu bersembunyi!
sila keluar sekarang!

*nasib baikMrBosEnsem masih handle aku*

29 comments:

besi said...

pencinta lelaki kacak
rupanya si vi nie...

LANtai mop said...

ramai je laki kacak cume xjd bos lg.. cthnye aku..

Dato Paduka Masri said...

ni sini ada lelaki kacak.... hahahaha

vidadarisakura said...

besi:
tapi nda dipandang lelaki kacak pun..
dem!
haha


LAntai:
mebi aku kena tukar persepsi..
si kacak pekeja biasa2 jak
si kurang kacak semuanya bos..
haha


dato:
mana????
haha

mrblind said...

farid kamil tu hensem sangat ke..

.:: Lucky Fingers ::. said...

ya la.. saya pn suda perasan.. selalu nya yg encik bos adalah kurang hensem, tapi poket penuh..dan encik kuli, selalunya hensem..dan poket kurang penuh dari encik bos..

kamu klakar la vida..suka betul saya bersidai di blog kamu..

LifeSaver said...

vida~ ko jgn..kacak bergaya je..nnt dpt mcm aku..kacak bergaya tapi Gilo~ Hahaha...


mana mau??kacak bergaya? kacak berduit??hik3

fafarafa said...

ehhh....bukankah ko xnk bos ensem jd bos ko sejak dia menjadikan ko kurang fokus??? so ko masih blom bernasib baik laa. ekekekekekke

eliza said...

tu la..yang ko pgi bom c atan tu knapa? dia kacak ba...
susah2 cari..ab kan ada..hehe

JohnJenin said...

ye ye pakcik keluar tunjuk muka sekarang.

nurainmunderfahn. said...

to my bf, tlg jaga diri baik2. nnt kn kebas vida.

ab geldofg said...

smuga vida ktemukan apa yg dia cari......

vidadarisakura said...

mr blind:
kalu lelaki cakap farid tu ensem kompom ada samtink rong samwer tu..
haha


lucky:
tapi..bos aku sorang tu sumpah hensem kak...haha
sidai jak sini...buat jak macam ampaian..haha


life saver:
buli aku minta farid kamil?
haha


farafafa:
haha...tu la..ndataw apa punya pesen ni..
itu sala..ini sala..itu ndamaw..ini ndamaw..
tapi farid kamil aku maw...haha

eliza:
atan sama paci ab nda buli..
nanti kes sumbang mahram..
kakaka

vidadarisakura said...

pacik jon:
kenapa dengan muka paci?
tunjuk2!!
sila tunjuk!
tapi kejap..
bedoa dulu..
*YA ALLAH YA TUHANKU.HARAP2 LA PACIK JON NI FARID KAMIL YG SEBENAR..AMIN..*


ain:
ko 1 ari aku nda cakap kimbet memang nda tenang ati ko kan..
haha
to bf ain..sila tunjuk muka..
timakasih..


paci ab:
amin....
paci kompiush aku ko baik arini..
sakit ka?
atau tanda2 ko suda menjadi gay?
hahaha

one love said...

hehehehheh :p

vidadarisakura said...

sis one lop...
ingat perjanjian..jangan bagitahu farid kamil..
atau saya terpaksa mencari mangsa lain..
oh no!~
haha

StingRay said...

err..farid kamil?...


kalau macam orlando bloom?




ok?

KhaLifah feDi said...

kf tak mao jadi bos ti ko nie vida ingat aku ensem cm farid kamil gak emm..hahaha..

Dato Paduka Masri said...

ni ah... sini... ko cari ja bah...

Dato Paduka Masri said...

ni ah... sini... ko cari ja bah...

fafarafa said...

hahahhaha...kalo camtu, apa kata ko bg proposal kat farid kamil supaya jadik bos ko. tp nk bagi variety, ko bg option kat dia.

"Encik Farid Kamil mau jadi bos saya atau boifren saya atau lagi best jadik suami saya?"

ekekekekekke

cj7 said...

bapak aku mau cari calon baru

vidadarisakura said...

stingray:
hoh???
gila!~
boleh rambang mata ni...kakkaaka


kf:
buli aku muntah?
please~



dato:
mana2???
ko jan dato..
ko jan mempermainkan perasaan org2 yg comel ini..
bedosa..tahu?



farafafa:
aku mahu farid kamil jaid pencuci mata aku jak..haha



cj:
bapa ko pun macam farid kamil???

nurainmunderfahn. said...

miahahahahahha!!!
syok ba cari pasal kn??

suda sy smpan bf sy dlm gua.
sebarang kontak dgn dunia luar adalah dilarang.

vidadarisakura said...

ain:
hoho!!
ko penah dengar pugai?
aku pugai bopren ko..
biarla dia d gua sekali pun..
aku ada penskodeng bernama ahmad albab dalam gua tu..
kakaka

S h i n o said...

huhh..
mmg pecinta lelaki kacakkk die nih..
rupe no 1 ye? :P

vidadarisakura said...

shino:
dan aku dlm list pertama dirijek lelaki kacak..
haha

Monkey D Luffy said...

ada di sini... aku sikacak

vidadarisakura said...

oh ambuk!
aku nda akan tepedaya dengan kata2 ko..
semua tipu belaka..
kakkaka