dupdupmyheart

Saturday, January 31, 2009

MARI MARATHON WAYANG!-hapdet-!

aku rasa aku maw keluar berpoya2 menonton wayang secara beterusan ari ini.


ya sekarang ini.


sejak ditinggalkan kawan separuh2 mesra aku
teda lagi kaki wayang di era
teda lagi lepak2 dmamak
teda lagi deting2
teda lagi melihat dunia luar ketika malam


yang ada depan aku hanya dunia maya.


tanx to him jgk.
kerana beliau aku ada blog
kerana beliau aku ramai kawan sini
kerana beliau kawan d ym aku jg bertambah
kerana beliau jg aku banyak spentyme utk diri sendri.
dan kerana beliau kredit aku expired dgn jumlah yg banyak.


adakah hanya beliau sahaja kawan aku yg wujud?
oh tidak..
aku punya ramai kawan.
ramai yang sangat
tapi masing2 punya komitmen
mereka semua jauh dari aku
jarak antara kami semua membataskan perpoya2an kami
ditambah lagi aku hidup bergantung dengan mood jika mahu keluar berpoya2.
tp yang disini..
masing2 punya bopren
masing2 suda begepren
dan seterusnya aku diperlukan ketika mereka bersedih, gaduh. dan susah serta alone.
tapi aku tidak kisah
asalkan mereka masih ingat aku
aku hepi.

sebab manatahu mungkin aku juga berada ditempat mereka suatu hari nanti.


hoh~
aku maw cerita pasal lain
tapi tercerita benda lain

itu la aku.
unexpected.
kadang kamu pikir aku begini begitu dan pelbagai
tapi aku sendiri pun tidak tahu
aku sendri kompiush.
jadi jangan cakap..alaa v ..i noe eberitink bout u la...
tolong jangan.
nanti aku hilang identiti bila terpengaruh dengan cakap2 kamu..


see..

emosi seorang diri lagi.


aih..
aku perasan
entry aku semakin memboringkan.
cerita yang tiada info. memang selama ini teda info pun.aiyah~
blog aku tidak membantu untuk mematangkan pemikiran kamu sebagai bloggers yg terpaksa membaca entry aku sebab aku sudah komen page kamu.
juga tidak membantu untuk mendewasakan diri kamu bila aku sendri mempamerkan sifat kanak2 ribena aku bersamaan dengan ketidakmatangan aku ataupun lebih tepat kebodohan aku.

argh!

kenapa semakin serius ni???

gila.

sot.

palui.


hey!~sumpah..ini bukan aku..
kamu boleh lihat aku diam, aman dan tenang ketika aku sudah kenyang sahaja.
ataupun tengah memikirkan sesuatu.
yang selebihnya adalah kegilaan yang menguasai diri aku..
hee

tidak percaya?
sila tnya mangsa yang perna keluar dengan aku
dan sekarang
mereka serik suda~
atas kepecahan gegendang telinga mereka mendengar suara aku.
lalalala


ok lah..


isi penceritaan sebenar..
aku maw pegi tengook ongbak sama bride wars

mari!!!

mebi aku pegi midvalley sebab..
aku berani pegi midvalley jak jikalau seorang diri..
haha

akan teetapi..


KAMU DOAKAN AKU MANDI AWAL SUPAYA AKU JALAN AWAL.

sebab..

selagi aku nda bergerak p mandi selagi tu aku masi depan lappy.
lebih2 lagi aku pegi sorang.
jadi masa adalah hak milik aku.
haha


dan last

sesepa ternampak aku.
jangan tegur aku.
aku ni pemalu..

tapi snap gambar aku dari jauh sebagai bukti penemuan.

haha
sot!


oh ya~
berpoya2 melihat dunia malam itu aku bukan bermaksud klubing atau apa pun..
sebab mama aku marah.
aku pegi ALoha sebab beli jagung bakar depan aloha sedap..
tolong kasi beli aku.
haha


---------------------------------

2.30pm

marathon wayang kensel
sori yg menunggu aku tuk snap gmbar..
lalala

sebab..


aku pergi DBP!

yeah!!!!

aku harus menyamar jadi wanita baik2 disana.
lalala

kak diba on the way..
tapi aku masih belum mandi!!

dem!

bai..aku ingin bersiap sedia..

lalaala

26 comments:

m'Z faRa.. said...

woih...
g mandy cepat la vida..
hee..!!!

KhaLifah feDi said...

emm tyme mem berwayang kan vida..ok let go ahead ok..ti post sbg bhn proof ok naa.........

tEddY bLuEbeRRy gUrL said...

woit vv,
aku pown nk g tgk bride war petang neh,
t aku try2 spot ko ek..
huhu

vidadarisakura said...

m'z fara:
heee
lalalaala

kf:
sumpah aku nda paham
lalala


teddy:
selamat mencuba..
hee

Raihanna said...

vida...
aq nak ikot ko pergi tengok wayang....

ala.. lehla...
leh la weyh...

tapi ko banje ek..
leh x...
popcorn nak large...
coke nak large gak...

bulehkah?
ngeh2

vidadarisakura said...

Rai:

mari!!!
hee

tapi ai kensel tengok wayang ari ni..
haha

Suffian salim said...

Cikgu saya pernah pesan..1 fine day memang semua kawan² kita akan tinggalkan kite..huhu so get ready for that :)

cj7 said...

oh,patut la ko teda ym aku,ko ramai kawan.kan kan


p/s;jagong baka depan aloha best ek?

apisz said...

cet!...aku seharian menunggu kat GSC Mid jaga2 nak snap ko...rupenya ko tak datang....muahahhahaa....

aku mlm ni nak pi alamanda..mau ikut? aku belanja...wakakakkaa...

.:: Lucky Fingers ::. said...

beriya2 dia tanya jalan ke stor DBP.. naik ape.. turun kat mana. heheh...
v, kasi proof kamu nonton teater tu..

KhaLifah feDi said...

toin2...kmaner kamu cilok vida.emm..DBP uper2 nyer patutlah aku tak jumpe hang tadi aku jumpe vivi tadi kui2..=)

Tora Aman said...

Alaaa!!2.30 ptg td aku masih di mid lagi!Huhuhu

eliza said...

sapa yg tinggalkan ko adik?

LifeSaver said...

woit!!gi marathon xnak ajar aku!tau la aku lari terkemut2..cis~

Monkey D Luffy said...

patutlah bau semerbak jer aku bukak blog ni... rupanya ditulis oleh ko yg belum mandi

nurainmunderfahn. said...

entry emo dr vida

ab geldofg said...

tkda sapa2 yg nk tgur ko vida oi

~d!b@~ said...

ahahahhahaha proof vv menonton teater?
yaaa mana buktinya??

ngehngehngeh :P

neway, today is happy happy day kan sis? ;)

Pengejar Masa said...

woit, sila beri review!

KhaLifah feDi said...
This comment has been removed by the author.
vidadarisakura said...

suffian:
memang aku redi2 jak..
redi n stedi
haha



cj7:
laa...aku ingat ko rijek aku..
jadi aku malas menjadi gila bayang kepada dikaw!


sumpah sedap!!!
mari pegi beli!!!
oh no!~lidah aku maw makan jagung bakar aloha ketika ini!!huhu
sama stimbot depan sunshine sedap gilak!!!!
hoh~



apis:
apakata ko belanja aku pegi london..
best jugak
haha



lucky:
haha..kak..nasib baik ada org maw kasi kawan pegi tengok teater tu..heee
bukti suda d apdet!
hee



kf:
sukur la idup aku arini.
hahaha



tora:
heh budak!!
jan berpoya2!


eliza:
lelaki itam yg tidak ensem!



life:
ko bakal bini org..
malas maw kacaw..
haha



ambuk:
hidung seekor monyet sangat sensitip!
ini fakta!
sumpah!



ain:
aku emo sama ko!
mana adia dari indon!


hee



paci:
adaka ko tidak nampak kenyataan mereka di atas yg siap sedia menunggu aku?
hoho



diba:
haha!
sumpah hepi!!
tanpa bukti pun suda cukup kak!
hehehe


pengejar:
aku gagal meriviu2 ni
hee


kf:
sila!
haha

nurainmunderfahn. said...

org blm balik la sot!

vidadarisakura said...

ada aku kisah ain?

cuba jawab

nurainmunderfahn. said...

ko mo adiah tp org blm balik

saiko!

vidadarisakura said...

aku memang kasi saiko org sekarang ni.

tahniah!
anda terpilih!

LifeSaver said...

blom try blom tau!!!!