dupdupmyheart

Monday, January 19, 2009

MAAFKAN SAYA KERANA ILANG INGATAN SEBENTAR..

aku lapar..
maw dinner..
macam ada sumtink aku terlupa..
ini mesti gara2 aku demam berpanjangan merangkap cikangkunya wannabe yang menyebabkan aku mengalami shorterm memory lost ini.
uih!~palis2..


adakah burger king sama starbuck termasuk dalam list boikot?
oh!
otak tidak dapat berpungsi utk seketika.
nanti la aku google..


bye.

27 comments:

KhaLifah feDi said...

bknkah kamu mkn diner dimulut..knp mau mao dicheck di gugel em..ndh fhm aku nie..
pstt:ko nie asyik2 deman aje.mesti cute nie kan2..hahaha

JohnJenin said...

cepat cucuk lubang kerongkong kamu. Kasi muntah

.:: Lucky Fingers ::. said...

kamu ok ka? demam? cepat2 sembuh ya...
ala..nak makan,makan aja.. tak perlu kamu gugel..

ryehanah said...

hahah.
sian die.
burger king x.
tp sturbuck ye.

eliza said...

adik aku yang seorang ni kan...
makan jak...makan jak kerjanya...
hehehe

ab geldofg said...

ko mna boleh tggal c k tw ko tu....bger konon

vidadarisakura said...

kalipah:
ko memang lost malar!
haha
aku ok baa suda dari demam..

pacijohn:
ergh!~alhamdulillah..
kenyang!~


lucky:
ok baa suda...hee
kak lucky!!bila ka ko maw bagi aku masuk blog ko ni..
men buyuk ni..


ryehanah:
hee..
2-2 temasuk la..
tapi suda temasuk dalam mulut aku jg.
haha


eliza:
teda keja lain kak selain makan..
haha

vidadarisakura said...

paci ab:
tidak ka dikaw mengetahui bahawa beger king jugak menjual cakoteoy?
kasian dey loh.

Monkey D Luffy said...

char kuey teow pun kena boikot... yang dijual kat sana ler

KhaLifah feDi said...

almk knp cpt sgt ko baik deman nie ayoyo cm ner nk cute cm nie vida ..hehhee

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

takde harapan nak kurus...ko kena tukar gstring yg ada spring...

vidadarisakura said...

ambuk:
taik ko
ko makan..haha


kalipah:
aku demam ka nda
kecomelan aku maintain okeh..
ada paham?


pentoi:
jan risa..aku suda order..

LifeSaver said...

sedapnye burger~

eliza said...

vi.. ni aku bawakan ko burger ramly.. halal ni.. hehe

vidadarisakura said...

no tenkiu..
ai diet!
haha

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

dia nda maw ko kasi liza...betul ko ckp...

v...ko diet....kwaHkWaHkWaH....hehehehe...ko nak char kue tiaw?

eliza said...

pentoi kan aku suda cakap...
klu aku yang kasi konfem dia nda mau...
dia mau atan jugak yang bagi...

vidadarisakura said...

astaga...
mainan apa ka ini?
jangan sampai saya betukar menjadi hakhogan setelah seratus hari saya berdiet...


kamu nda nampak atan suda kan?
aku bagitahu satu rahsia..
kamu tahu kes altantuya kan?
atan suda kena bom sama aku..
kamu pandai2 la cari mayat dia dmana..
hahhaa

nurainmunderfahn. said...

bila ko pnah kenyang ah?

eliza said...

ishhh ko ni kan... kesian atan...

vidadarisakura said...

ain:
hanya tuhan yg tahu..
ko ingat aku nda layak pakai baju boria sELIM ko tu?
haha..
see my babat la..
gone oredi..
haha


liza:
kakak...tahuka dikaw atan putus cinta sama kakak..
tu la dia oper sama aku suruh bunuh dia..
pasal dia tahu aku seludup senapang patah bikin timbak rusa.
haha

eliza said...

owh...putus cinta dengan aku ka pulak...
kalau begitu aku sokong apa yang ko buat la adik..
i support u..

vidadarisakura said...

see..
begitu baik aku menghapuskan dia dari idup ko kan kak?

tapi kalu c paci ko sanggup ka aku kasi letup?
kakakaka
kompom ada nangis sampai buta ni..
kakakaka

eliza said...

paci? ooopppp no komen.. hehehe

nurainmunderfahn. said...

miahahah!
gone whre??
tarik napas la klu mo pkai bju boria S.L.I.M

;p

wiseman1stopcentre said...

bukan ke setiap masa mmg ilang ingatan...alamat!...dah nak pulih.cepat antar g klinik bidan...kan bagus terus ilang ingatan....
heheheh

p/s All the best. BE HAPPY bah!

vidadarisakura said...

ain:
tu la ko..
ko harus belajar teknik pengurusan diri campur penapukan lemak dan penglipatan lemak lebih2 lagi tyme begambar..
haha


wise:
hepi bah me!
hee