dupdupmyheart

Tuesday, January 6, 2009

KISAH GORES DAN MENANG

satu hari saya berjalan-jalan
saya nampak itu orang.
aih macam kenal..macam c KF yang blogger tu.
ah biarlah!

"cik adik comel manis, saya ada seprise utk cik"
"apa?"
"cik cuma perlu gores kad ni dan kalau cik bertuah cik akan dapat hadiah"
"bayar?"
"ini free oo"
"hmm..ok..nda payah bayar kan?jaga ar kalau ko minta duit. aku plaingkik ko"
"ok2..cik adik comel"
"bagus"


aku gores..dan gores..

pastu ada gambar ni.



"wtf?apa ni?"
"wah!ciksuda menang award loh"
"award apa?"
"ala....you are blogstar...ini dari itu blogger KF"
"kira saya betuah la ni?"
"ya loh...jadi sikalang ini saya maw cik comel ini isi ini form dan jawab soalan"
"hoh?untuk apa?"
"ini untuk simpanan kami loh. kasi masuk dalam itu sistem"
"hm...ok ar...jangan tipu ar?"
"iya2"


SOALANNYA:

1. nama penuh dalam ic:
-nama penuh saya dalam ic adalah vidadarisakura. betul.saya tipu.-

2. tarikh lahir:
-tarikh lahir saya adalah pada tarikh berikutnya.eh bukan. dua puluh dua dalam bulan november tahun sembilan belas lapan puluh lima.

3. alamat:
-saya beralamat di alamat ini. shah alam.

4. jenis handphone:
-yang pastinya henpon saya tidak menjalinkan hubungan sejenis. jadi empon saya bertajuk "sony dikau yg dicintai sila ambil gambar saya comel2"

5. tugas"
-antara tugasan saya sebagai budak praktikal sekarang ini adalah makan tidur lepak mengumpat dan sebagainya-oh ya~dan juga kaunter pertanyaan utk abang2 staff yang gatal.

6. status:
-tidak layak. sebab untuk membuat loan perumahan perlu ada slip gaji.tapi prektikal manada slip gaji.

7. watak:
-saya memilih watak tambahan sahaja..pasal saya tidak suka glemer2 ni sebenarnya. contoh katun cardcaptor sakura..pasal tu la nama saya sakura.. sebab saya menonton cardcaptor sakura sejak belasan tahun lagi.



"nah! suda siap"
"ok2.tenkiu ar"
"iini award saya ambik ar..bikin sup..bye"


TERIMA KASIH KEPADA SAUDARA KALIFAH EDI KERANA MEMBERI AWARD INI.
CERITA DIATAS HANYALA REKAAN SEMATA2..
TIADA KAITAN SAMA SIAPA2.
TERIMAKASIH..
HEE

19 comments:

eliza said...

suda di buat sup ka awrd tu? jd mcmana rasanya..sedappp? haha

vidadarisakura said...

eliza:
macam rasa soto makasar...
kekekeke

Monkey D Luffy said...

tak sangka bersembang dengan bintang aku dalam ni

vidadarisakura said...

monkey d lapah2:
bintang apa?
bintang akademi fantasia?
kekeke

ab geldofg said...

aku gres sampai tmbus..tk dapat apa2pun

vidadarisakura said...

paci ab:
ooo..
memang macam tu...
kalu nda dapat apa2 pun kompom 2 jumaat jak lagi tinggal...kakaaka

Pengejar Masa said...

gores lagi... menang lagi.

nasib baik xyah bayar

vidadarisakura said...

pengejar:
ko mahu?
free weh..
ko minta sama kalifah edi tu...hee

jiwa kaco said...

cik adik manis...?
kena kencing manis la ko v

vidadarisakura said...

atan:
huih!bukan setakat manis..
masin...pedas..kari...semua ada..
heee

jiwa kaco said...

aku nak kari sabah satu

he he bila nak belanja

vidadarisakura said...

atan aku belanja ko bila farid kamil approve aku jadi gepren dia.heee

KhaLifah feDi said...

emmm cik v.sakura bile masa ko jumpe kf nie????(tgh pk jap)...

hahahha...ko org sabah,baik ko ngaku !!!

psst:emm pndi ko cilok yer..aku tunggu ko yer award ok..

"seribu dlm satu,aku nak bakso satu"

i.am.belle. said...

ahaha hai....
ingatkan citer betul rupanya fiction semata-mata. hangsuang ;P

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

salam
akak mati-mati ingat goreng dan menang yang selalu datang umah, rupernya di alam blog

jiwa kaco said...

kalau ko nak parit haji kamil ada kat batu pahat

meh aku tunjuk kan nak

cj7 said...

o..kakak aku ropanya vida ni

vidadarisakura said...

kaleepah:
bila masa ntah aku cakap aku org london?
heee



u.am.belle:
haha...kalu aku main tampal jak gmbar tu mana ada org maw baca...kekeke



kakak crazy:
haish kak..nda la kuar budu aku maw join gores menggores ni...heee

vidadarisakura said...

jiwa:
agak2 ko maw aku plaingkik ko secara paksa atau rela?
heee


cj7:
apa bukti ko adik aku wahai cj?
sampel darah?
sampel rambut?
if terbukti...mari cabut bulu ketiak kakak..itu wajib...haha