dupdupmyheart

Saturday, January 3, 2009

I'M NOT LESBO OKEH!

merujuk kepada ini:

MAJLIS FATWA PUTUSKAN PENGKID HARAM

memang betul la kan..
even diorang tidak putuskan semua org tau itu adalah haram dan salah kan.

tapi..

hurm..

aku boleh terima jak pengkid..
bukan bermakna aku suka pengkid
aku straight okeh.
mungkin pasal pengkid yang aku boleh terima itu kawan2 aku.
tapi kalu pengkid yg bukan kawan aku, aku menyampah tengok.
huh~
apala tu?

dasarnya:

aku kawan dengan pengkid tapi sebenarnya aku nda boleh terima lesbian
aku suka tengok pondan tapi sumpah aku geli dengan gay.


hoh.
padahal benda yang sama jak kan..
sot


bila aku lepak ngan kawan2 aku
diorang kata kunu aku kasar,ganas dan sekutu dengannya.
hakikatnya saya seorang yg lembut,baik ati ,comel dan berkualiti...kakakka
yang membezakan aku dengan c pengkid macam aku adala lelaki yang terperangkap dalam tubuh badan perempuan.
pastu aku ada bopren tp yg pengkid ada gepren.
hee


jadi kepada lelaki2 dluar sana sila bepikir banyak kali jika ingin berkawan dengan saya
kerana kebarangkalian anda untuk mengalami sakit2 badan kerana dtumbuk dan ditendang oleh saya adala amat besar

pastu
aku pun menginteview kawan aku...


(pertanyaan aku dibawah hanyala sekadar pertanyaan.tiada niat.sumpah hidup dan mati)

aku : del...ko rasa kalu aku jadi pengkid, ada aweks2 mahu aku ka?
del : sumpah..teda!
aku : oo ok..naapa ar?
del : sebab t*t*k ko besar..
aku : sial ko del.

(jan pikir len2 ar..bukan besar ar..besar siiiiiiiiiikit dari c del tu jak..hee)


aku : del, ko rasa ada pengkid mahu kapel dengan aku ka?
del : ini sepuluh kali ganda sumpah!teda!!ko kasar..kami mahu yg lembut2 sahaja.
aku : sial darab sepuluh kali ko del.hee

(ianya terbukti bila semua pengkid memang teda perasaan sama aku...kakkakaka)


dan kelembutan yang mereka mahukan itu juga terbukti bila ak jumpa awek2 kawan aku ni..suma lembut2 maw mati..cantik2 lagi tu..cakap pun macam kucing...hoh?bongek..he


kesimpulan:
aku straight okeh!

lagi disimpulkan:
sedangkan pengkid ndamaw aku..apalagi lelaki ensem...kakakakakaka

16 comments:

Pengejar Masa said...

hehehe... topik ni pernah aku tulis dulu. tapi aku mmg tak kisah kalau pengkid/pondan tu kawan. tapi gay tetap aku xleh terima. geli.....

jgn risau bebe, nanti ada la yg hensem nak tekel kau :)

lizz said...

erm, awat kite same2 tulis entry isu yg agak berat ni wei.wakaka! takper, tahun baru.kahkahkah!

alah, for me. pengkid ke ape ke kawan ko tuh. tak jadik masalah at all. kengkawan aku macam2 version. dariyg togel kepale smpi yg pakai baju tahap labuh gler ngan niat nk tutup aurat. wa no hal! jnji, kwn aku tuh tak nyebok n wat cam bagus ngn aku...sudah:P

ustazah aku prnh ask aku, aku lesbo ke ngn kwn aku time skool. kepale otak die ar. bull shit gler. aku sumpah die beranak tersekat doh time tuh.ustazah, tapi cam sial mulut. hahaha!!

vidadarisakura said...

pengejar masa:
hee..oyah?
nanti aku cek balik blog ko...hee
sumpah kan..say no to gay..
yuckie~

haha..aku x risau la bos..itu hanya kata bidalan semata2..tiada niat pun..haha



lizz:
hoh?
adaka ini isu berat?
wah~akhirnya aku berjaya tulis isu berat..kekeke
dan 1 lagi..betul ko cakap.
macik2 tudung labuh tempat aku nda bole terima pengkid2 ni..
durang pandang semacam jak sama aku kalu duk bedua sama kawan ak tuh..
aku pun pena kena cop lesbo dulu pasal aku teda bopren!
bodobangang!!!
chentaikku hanya utk parid kamil..hehe
i'm stret okeh!!haha

ab geldofg said...

mjlis ftwa blum ftwakan lagi ..tgk gstring tu haram..kan?

KhaLifah feDi said...

emmm kf tak rela hahahah..kf sanggup kuar mausk hosipital tampoi dari bergaul dgn diorag nie..sumpah kf taubat kalau jumpa geng2 diorang nie..emmm..asataga..

lizz said...

berat sebelah lah wei!wakakak! ko sker parit kamil???wah wah wah.taste x agaks2.tgk aku, cume sker kat fahrin amat aje.wakakakaka!!tp,die sllu curanglah. jap linda ong, now ngn scha kaki kengkang. teruk btol.haha!!

vidadarisakura said...

pacik ab:
dulu masa aku kecik2..aku selalu cakap..sepa tengok spender org lain dia jadi buta..
agak2 ko bole buta ka?hee


kf:
lain org lain pergaulan..
so ertinya aku bole terima sesiapa jak jadi kawan aku..
ai x kesah okeh..hee


lizz:
farid kamil bodo!!ko curang ngan aku!!!
aku jatuh chenta sama nabil raja lawak la..hehe
ai kan playgirl..
oo ya kak lizz..bagaimana permohonan ai jadik adik ipar u?
dah submit?
haha

KhaLifah feDi said...

hahaah lawak2..sapo kate cm tue arr..tpai mana satu yg ghairah gstring dgn seluar kecik ?.......

Lelaki dan Bunga said...

ko ni kuat rupanya.

nak jadik bopdyguard aku tak?

salam perkenalan

F A R Y N said...

vida..ko ngorat je ab geldofg..hahaha
dia rela dingorat..

lizz said...

owh, submitted tapi my adik dah reject time tu gak.wakaka!! nabil???alahai, baik ko amik accapan trus ngok. ikikiki

vidadarisakura said...

lelaki dan bunga:
ko sanggup meh?
haha


faryn:
owh tidak mungkin..
maaf..permintaan anda ditolak..
sekian


lizz:
sampai ati adik ko lizzz.haha

eliza said...

manusia punya naluri dan pendapat berbeza-beza
dorg jd mcm tu mesti bersebab.
dan klu setakat berkawan dgn dorg2 tu aku rasa tdk jd masalah
asalkan kita tdk tepengaruh dan terikut2 plk kan. :)

jiwa kaco said...

vida...
kalau penkid tak nak kat ko, lesbo tak mau kat ko..
apa tah lagi parit hj kamil tu
aku rasa bagi free pon dia tak mau..

ingat fakta semalam
aku lebih handsome dari farid kamil..
uh uh

ab geldofg said...

btul tu..atan lagi cun dgn apa ke benda budak tu kamil?

vidadarisakura said...

liza:
betul kan kak!!!betul3..


jiwa:
ya ALLAH ya tuhanku
ampunkan la dosa kawan ku yg kuat menipu fakta..
amin


ab:
hoh?penipuan bercombo 1 set..hee