dupdupmyheart

Tuesday, January 27, 2009

FAKTA TEDA2 NI..

dulu
balik rumah jalan kaki
sorang2

aku mesti lalu depan budak2 lelaki yg sedang main bola
aku bepikir lama
lalu ka nda
jalan lain jauh

sifat malu + segan perasaan perasan sangat ketara bila jalan sorang2
walaupun sebenarnya aku bukan pemalu
tapi tu memang sifat semulajadi walaupun aku ni anak jantan sebenarnya

pikir lama2 bikin sakit otak

jalan jauh penat

jadi aku tepaksa juga lalu depan budak2 tu

dengan penuh kontrol..
tarik nafas
tunduk dan jalan laju2

sampai ruma
selamat
teda sepa pun perasan
cuma aku jak yg perasan
cesh!bedebah..sia2 jak aku bepikir panjang


jadi fakta mengenai aku melalui pengalaman ini
dan kesan sehingga sekarang
biar aku lalu depan 100 org lelaki
manada org perasan akan aku...
dem!
kecomelan ku belum dikesan nampaknya.

awas.tunggu aku kurus.
jan harap kamu dapat ngorat aku.

sekian.

13 comments:

S h i n o said...

cuba lalu depan i plakk..
hehehe :P

eliza said...

jalan depan budak2 rabun..mcmana diorang mo perasan ko limpas..heh

rantong said...

Patut la dia org tak perasan awak lalu, awak jalan kat depan orang2 buta. Cuba lalu depan saya yang celik ni, sure i tegur awak.
View Profile: Rantong

KhaLifah feDi said...

OH BEGITU KAH?ALOLOL CIAN YER JD KO MAO CKP DISINI TEDA SAPA YG MAO NGURAT KO YER ?

EMM APE KATE KO PKI BAJU TRENPERENS..MESTI JLN YER..EMM=)

Monkey D Luffy said...

kalau kau mahu kena perasan... kena ada konfiden diri... hehehe

vidadarisakura said...

shino:
lepas cuba?
apala kejadian?
hee


eliza:
barangkali kan..
kesian durang..
lalalala


rantong:
hoh buta bermain bola?
kompiush ai..hee


kf:
ko dari tamadun mana ni kf?ko nda berbaju la skang ni?
hoh
aku rela mata buta..
lalalal



ambuk:
macam tu ka boi?
lallaala

KhaLifah feDi said...

eh ko ade kan baju tue kelmarin ko bgtaw aq haha..=)

nurainmunderfahn. said...

petua untuk menjadi cun dan mendapat perhatian?

sila hubungi +628785102955

LifeSaver said...

taktik apakah ini vida?adakha ko cuba menyatakan ko blom berpunya & mau di ngorat?

vidadarisakura said...

ain:
talian suda dipotong..
macam la?


life:
maaf ya cik life.
statement single memang suda dinyatakan semasa awal kemunculan aku d dunia blog ini..
lalalala

ab geldofg said...

besar sngguh keMALUan ko vida

vidadarisakura said...

paci:
abis tu kemaluan ko kecik?


lalalala

ab geldofg said...

keMALUan kita sepadan kot hehehehe