dupdupmyheart

Monday, January 19, 2009

DISCOVERY CHANNEL ; FAKTA MENGENAI BELIAU..

Tahukah kamu bahawa empunya blog ini sangat pemalas?
sangat leka?
sangat buruk perangai?


bukti:
1. dia belum mencuci baju2 yg sepatutnya yang telah direndam seminggu
2. dia juga belum menghantar baju2 beliau untuk dhantar ke dobi berdekatan
3. almari beliau tidak mempunyai sebarang baju kurung untuk dipakai pergi ke kerja nanti pagi
4. sebarang spender mender juga telah abis digunapakai
5. dia tidak layak dijadikan gepren atau belum layak dijadikan bini org
6. dia comel.


fakta2 di atas sangat berguna untuk dijadikan alasan untuk merijek beliau.
sekian


kesimpulan:
aku mahu cuci baju sekarang
dan..
ada 4 jam lagi masa untuk baju tu kering
alaa...rilek laa..heee

27 comments:

besi said...

nasib baik tak masuk national geografic..kira ok lagi la tuee..

LifeSaver said...

oh.bukti yg last 2 x boleh blah la~hik3

eliza said...

abis tu pagi ni ko gna balik jgk ka spender yang blm becuci tu.. eiiiyeeee..

ab geldofg said...
This comment has been removed by the author.
ab geldofg said...

dan ubat jerawat yg c farid kirim...pun ko tk beli2kan lagi...ish2
*kat umah atan ada lagi 6 helai spende ko..ko ttinggal ye?

cj7 said...

kan aku dah cakap...
sepesen yo kito ni ha..


p/s;spenda pon sold out,ade ati nak gocoh dgn aku.

mrblind said...

lu pusing je spender tu..pakai terbalik..hahahaa

Monkey D Luffy said...

ko memang menawan... hahaha

.:: Lucky Fingers ::. said...

kira ok la tu kamu jujur... sekurang2nya nanti bakal2 bofren kamu perlu sediakan orang gaji buat kamu.. hehehe...


suka betul baca blog kamu. boleh bikin saya ketawa terbahak2, sama rakan ofis. rakan ofis orang sabah, boleh translate kamu punya words yang sy kurang pasti..

tEddY bLuEbeRRy gUrL said...

adakah ini bermakne vida tak pakai spender rini??
hahaha

S h i n o said...

hehe leh buat biography lah
pepun betul ke fact tuu..
kena double cek tau..
nnt org ckp fitnah.. :)

KhaLifah feDi said...

emm slm vida dh lem kf tk bace citer blog ko,emm beslah haha..so hari nie ko keje tak paki baju kurunglah em..n spender lah wahkahkaha..msti hangat kan vida?

i.am.belle said...

ahahahaha.. statement maut dari cik vid. takperla, kan ker boleh recycle itu seluar kecik. lalalala....

Dora Tora said...

washing machine teda ka..agaga patutlah lain mcm ja bau blog ko ni..agaga

vidadarisakura said...

KEPADA SEMUA:
ASTAGAAAA.....BAJU-BAJUAN AKU SERTA SPENDER SEMPAT KERING OKEH!!

vidadarisakura said...

besi:
haha..aku ngat maw suh masuk aljazeera lagi kalau boleh...hee


lifesaver:
hahaa..itu bukti penting..
wajib...kakaka


eliza:
astaga kak..mati la baa kan macam tu..hee
pingsan nanti 1 pejabat..


paci ab:
alaa...patut pun spender aku tekurang..rupanya...
dem u atan!


cj7:
hish..ada ati maw sepesen ngan kawe..kawe gocoh mu..nak?
haha


mrblind:
iya kan...haha..
gud idea..
tanx bro..haha


ambuk:
aku memang menawan dhatimu..


lucky:
ko belum invite aku weh..hehe
astaga..matila kalau aku mngutuk2 tu..
pacah la rasia...hee


teddy:
saya belum cukup bangang utk tidak memakai spender...heee


shino:
haha..
pitnah itu mengglemerkan..
biar kan mereka..haha


kf:
aku pakai bikini


belle:
recycle naik besikal laa..
haha



dora:
kalau ada weshing meshin ndala aku menulis blog fakta ni kan..hee

BeaN MorENo said...

ha...sekarang ko balas plak kutukan aku kat ko eyh...aku nak ko balas 2 page untuk komen aku saja ya bah...

ko memeng pemalas tau tak....bajupun malas anta dobi...tgk aku aku anta kat tunang aku je...rajin tak aku???

vidadarisakura said...

mrbean:
PEMALAS ITU COMEL
PEMALAS ITU BEKUALITI
sekian
haha

KhaLifah feDi said...

bikini??????????? tentu color pink kan2..hehe..

vidadarisakura said...

salah!trenperens..
supaya org pengsan tengok lemak2 aku bertempiaran sana sini..

JohnJenin said...

oh sungguh panas topik ini...

vi, tangkap lah gambar baju yang tidak di basuh itewww

KhaLifah feDi said...

wahkahkah..fuiyohhhhhhhhh..^-^tue terlebeh sudaa vida.........emm..la begitu cm ner ko nk ushar2 si farid kamil tue..em..fenings2..

nurainmunderfahn. said...

astaga!
patutla teda BF.
FARID KAMIL offer diri utk mati ba dpt gf cm ni.

vidadarisakura said...

pacik jon:
suda selamat aku antar pegi dobi tadi..
2plastik lagi u noe..
hee


kalipah:
usaha tangga kejayaan..
haha


ain:
jangen silep sangkeh (kata linda..palui)
farid kata situ keseksian aku terserlah..
hahaha

nurainmunderfahn. said...

jangen silep sangkeh (kata linda..palui)

buduhhhh!!! bakakakaakakakakakkakaka!!! nangis sy ktawa...

vidadarisakura said...

org kampung ko la tu..
linda ranau!
kakaka
benci sa sama dia tu..

jiwa kaco said...

vida ~ gstring ko dah kering nih