dupdupmyheart

Tuesday, January 27, 2009

CUTI INI MEMBUNUHKU

aku betul2 malas maw balik shah alam sekarang ni

aku belum puas membuli setan gundul
aku belum puas bergusti dengan setan gundul
aku belum puas betukar menjadi otromen bila begadu dan betukar menjadi spongebob bila setan tu menangis.

jadi..


sempena gerhana matahari semalam
kita digalakkan melakukan perkara yang sunat2


jadi aku harus tipu sunat


BOS!BESOK AKU SAKIT!

SEKIAN..

17 comments:

KhaLifah feDi said...

emm aq pun bawu wat perkara sunat vida tue surat tue aq baru nk bg kat lady boss aq tapi aq x berani emm..ko berani pulak yer..emm..hidup vida..hehehe=)

eliza said...

vi aku galakkan ko tambah 2 hari lagi. hehe

KhaLifah feDi said...

emm knp 2 ari jak eliza.kan bgus 2 tawun terus hahaha
abislah ko vida mmg tersgt praktical lah ti ko nie..emm..=(

Poison Flower said...

tipu "potong" ada tak? haha

BeaN MorENo said...

hahaha...pndai kau menyunat kan tipu ya bah...kau ndak mau pergi kerja kau menyunatkan tipu tu...hahaha

Raihanna said...

haha... adeyh2.. CUti mmg sangat SERONOK weyh....

Monkey D Luffy said...

ko memang kaki buli jer

elL said...

wakaka xpa2 bohong sunat kan.
hiiii
buli tiru ni.
hehe

besi said...

sakit jgn dicari....
jika sakit....kena hadapi..
jika pura2 sakit.....
tak tau arr nak cakap apa
hehhhehe

vidadarisakura said...

kf:
abis tu ko suh aku mati kf?


eliza:
galakkan diterima..hee


kf:
cadangan jg diterima.


poison:
lu maw kena potong ka?
haha



mrbean:
jangan lupa aku kan tok mudim yg menyunat kan cuti..
lalalala


raihanna:
opkos bebeh!
hee


ambuk:
ko maw kena buli jg?
mari sini...
ala ambuk busuk..mari2...
hahaha



eil:
memang..
tiru seja..
nda paya buat toyol..hee


besi:
kalau x cari sakit..
nanti sakit cari kita..
so baik kita cari...hee

KhaLifah feDi said...

emm jgn lah aq xrela taw..kui2..=)

eliza said...

bagus adik aku ni mendengar kata..hehe

LifeSaver said...

mmg bagus la!!pose sunat ko wat x?ko tipu sunat + posa sunat skali~

vidadarisakura said...

eliza:
belum pekak lagi aku kak..hee


life:
hee..
nda..
at least ada tipu sunat bah..
pekara sunat jgk tu...hee

ab geldofg said...

ko shav2 time ni memang besar phla ko dpt

vidadarisakura said...

paci:
cuba demo aksi shave2 tersebut...hee

ab geldofg said...

balik nanti aku demokan khas utk ko