dupdupmyheart

Tuesday, January 13, 2009

APA PEGANG2?MACAM HEBAT.

skrip yang muak aku dengar..

betul2

bukan tipu dan reka..

...................................................................................

bertelefon:

c tembirang 1: hoh..aku x takut la weh!!!kalu ko berani datang sini!!! shah alam aku yg "pegang"..ko pijak kaki ko sini ko mampus!



lokasi yg berlainan, tembirang 1 memang teda kaitan sama tembirang 2.

c tembirang 2: ko cakap dengan abu..kalau dia mahu hidup..jangan sampai aku jumpa dia dekat shah alam ni.. tempat ni aku yg "pegang"..



lokasi berlainan org yg berlainan:

bertelefon dalam keadaan marah2

c tembirang 3 : baik ko cakap ko dekat mana sekarang!kalau setakat melaka tu ko jangan harap la..melaka tu aku yg "pegang"..esok belum tentu ko hidup!



lokasi n org berlainan opkos:

"org tu jeling2 aku pehal..dia x tau aku siapa.."

"aku x takut la weh..sepa beraani lawaan aku..aku ada geng"

"aku yang "pegang" tempat ni"




lokasi dan org yg berlainan

gepren dan bopren begadu

bopren: baik ko cakap laki mana ko kuar?cakap!? aku tahu dia budak sek 8 kan? ko bgtahu laki tu dia belum kenal aku siapa..sek 8 tu aku yang "pegang" tahu!!!jangan harap dia bole idup lepas ni..


dan banyak lagi...

.....................................................................................................

duh~

bertiket kan pekida apa ntah 3 line segala..

"pegang" sana sini..

org yg berlainan "pegang" tempat yg sama..
abis tu yg shah alam tu ada sepuluh org yg berlainan n tidak kenal masing2 mengaku "pegang" tempat yg sama..
haish..
berebut la pulak.

tembirang jak lebih.tahu!

pastu yg lucu

lepas jak dialog2 di atas..
mesti kol member lain..

"bro...tolong aku..ada budak usha line"
"ko free x?jom jumpa budak ni"
"ada org kacaw awek aku dowh.. kita g jumpa"

dan sebagainya...


laa..kan ko yg "PEGANG"
pehal pulak ko maw minta tolong sama org lain?
dem u!


kesimpulan:
kalau ko hebat pegi palestine sana tolong perang israel!!
ada berani?
ko kan tukang "pegang2"!
dem u!

19 comments:

Dora Tora said...

Punya buruk..agaga maksud dia pegang tu kroni2 dia la kali..trip taiko ni..bikin panas..

vidadarisakura said...

dora:
"pegang" tu kunu kawasan dia la..
tembirang jak lebi..
sot

ab geldofg said...

heheheheeh..yg ko ckp last tu aku stuju sgt2

cj7 said...

vida vida vida,..
entry ni membuktikan..
ok,elok aku stret to the poen..
entry ni membktikan kau boleh menguasai basa semennanjung dengan..erm..aku bagi kau c++.suka tak

vidadarisakura said...

paci:
jadi yg 1st?
ko nda stuju?
heee


cj:
fak u!
haha
jap lagi aku nilai ko..
jangan buat toyol..
hafal dengan ayat sekali..
hee

jiwa kaco said...

kunon nak gertak atan la tu..
jangan bocor rahsia..

jangan ko mimpi vida
aku tetap buat citer pasal ko

apei budak kampung said...

ni mcm ayat budak sekolah rendah nak gadoh lepas sekolah jer..

one love said...

babe,
akak setuju!

suruh deme pegi!!!!

pegang2 apa yang patut kat sana!

haih!

KhaLifah feDi said...

vida..aku cume tau pegang wet aje hehe..

psst: aku tak layak utk pegang senjata emm coz diriku pun aku tak terpegang !!!!

-->cik vida..tag mu khalifah fedi dh siapkan..hehe hope ko bagi aku flying kiss not flying kick ok..wahkahkah..

Monkey D Luffy said...

jangan kacau sama VIVI.. 'AKU' yang PEGANG

*secret said...

aah la vi..
lau gado,ckp cm sume tuh rete die..
padahal dok umah pon sewa tak abes byr,kerek je lebeyh..
kui2..
geli aku tgok org ceni..

vidadarisakura said...

penjiwa:
sila2...
jan lupa cakap aku comel lagi ar...
lalala


apei:
haa...memang pun..


onelove:
iya!!
kita tengok kuat ka nda durang pegang...hee


kf:
gud!


ambuk:
kalau berani cuba ko guna tagline tu tampal d blog ko..
kakakaa


secret:
poyo + kerek = porek!
haha

jiwa kaco said...

vida masa makan kueh tiew tu ada PEGANG PEGANG KE?
hanya atan saja yg tahu

vidadarisakura said...

atan:
ada!!
ko maw??

qilaalott said...

hahaha.
agree!!
hip hip hooray!!
ape yg hooray nye tah...
tp kn, fyi, fara pegang ipoh..

*konon laa jadi D.O.

deme tu D.O. xbertauliah!!

vidadarisakura said...

qilaalot:
ni...keci2 maw pegang2 suda...
heee

JohnJenin said...

vi,
abis la kamu lepas ni. abang long dengan anak buah bapa buah cari kamu.

vidadarisakura said...

bawak ayahanda sekali keh!!!
kakakaka

epalgreen said...

hahaha
tak tahan ayat last tu..
support vivi

;p