dupdupmyheart

Wednesday, January 28, 2009

AKU CAKAP AKU BUAT

assalamualaikum encik mrbosensem.

aku sakit perut
cirit birit
minta cuti
tima kasih
bye

sekian.


kesimpulan:
nampaknya kehenseman tidak dapat mengaburi mataku sekarang ini.
oo..mungkin suda boring..
lalalala

ok fine.
buku laporan aku belum siap.
terima kasih atas sokongan anda.


kak liza.
aku teda kedit maw balas msg ko.
adaka dikaw memantau aktiviti aku?
hehee

31 comments:

elL said...

btul2 sakit ka ni sis?
hehe.
klu btul get well soon keyh.
=))

vidadarisakura said...

eil:
sakit tipu sunat..
llalalala

eliza said...

ini baru la namanya adik aku..
aku memantau sama ada ko mengikut arahan atau tidak.
bagus mendengar kata..hehe

vidadarisakura said...

eliza:
sila bagi hadiah!
amplang pun jadilah..
hee

eliza said...

ini baru la namanya adik aku..
aku memantau sama ada ko mengikut arahan atau tidak.
bagus mendengar kata..hehe

eliza said...

aku tau ko rindu mo mkn amplang..
tu la ari tu aku offer ko malu2 cuking lg..hehe

**apa hal la plk komen aku yg sama ada smpai dua kali ni..
aih intrnet punya salah tau..bukan aku..hehe

i.am.belle said...

kau boleh jadi RATU MC okey. amik ko jadi pekerja mau bangkrap company iteeeeeeeeeeeeeeeewww.

lalalalala......

vidadarisakura said...

eliza:
hee....MAW MAKAN AMPLANG!!!!!


belle:
KITA BOLOS COMPANY ITTEEEEW!!!
sila ikut nada zizan.

F A R Y N said...

aku nak print skali lagi untuk bos ensem ko itu..hahahaaha

vidadarisakura said...

faryn:
ko kerja kedai print ka faryn??


oo..patut pun


untuk pekerjaan serasi perlu ikut nama juga..

PRINT FARYN
FARYN PRINT

KO KEJA PRINT KA PARIN?
PARIN TOLONG PRIN
PARIN MANA PRIN
PRIN PRAN PARIN

lalalala

LifeSaver said...

ko sakit ape nie??

F A R Y N said...

vidaaaaaaaaaaaaaaaa....ko gilak!!
serius..aku gelak mcm syaitan dah ni...hahahahah...

ko bley masuk raja lawak for next season.

vidadarisakura said...

life:
sakit cuti tipu bersunat.


faryn:
hoi!!
ko jangan buat aku sedih!

dari raja lawak season 1 lagi aku maw masuk..
tapi mama aku ugut putus ikatan anak beranak kalu masuk.


oh mami ku sungguh kejam!
tidak memahami perasaan aku!
huh!

tEddY bLuEbeRRy gUrL said...

hahaha,
vida neh Pemaisuri Lawak..
jGn saket betol2 udah le ye..

vidadarisakura said...

teddy tolong buat award utk aku ar..

timakasih..hee

BudAk hijAu said...

aku pown macam skt perut!

halfday lah~hahahahha..

vidadarisakura said...

budakgilahijau:
apa barang half..
marila menFULL day kan cuti...hee

Pengejar Masa said...

cir bir la plak... sila ke toilet ek

vidadarisakura said...

pengejar:
cir bir sunat okeh!

diulangi cir bir SUNAT~

sekian.

ab geldofg said...

yelah dh dpt krja baru...kerja lama mulalah buat ular

vidadarisakura said...

paci ab:
oo paci..ko suda kembali ke pangkal jalan..

hee

ini teda kaitan sama c ular okeh..
ini berkaitan repot aku yg nda siap...hee

Atan said...

eleh cina raya dia lak yang mabuk...

KhaLifah feDi said...

emm bguslah vida nie pun slh satu silibus praktical gak kan kui2..hehe=) hope berjaya..

psst:-mati ko vida comfirm xabis study ko cm nie huhuh...=(

mrblind said...

lu tipu ni gua syak..

vidadarisakura said...

atan:
kita hidup serumpun maa..


kf:
sot ko doa2 aku camtu..
bos aku paham kejajalan aku..hee


mrblind:
gua syak gua jujur..


lalala

besi said...

kalau sakit gigi...cabut gigi
kalau sakit kepala...picit kepala
kalau sakit perut?....susah nie

Dora Tora said...

Mesti nda hensem sda bos ko ni..agaga tu la kalau tgk hari2 pun pandai busan bah jg..agaga eh aku dgr2 kau bakal dpt amplang la..agagaga

intangedik said...

spender vida hilang ke sampai tak pergi kerja

one love said...

takpa takpa...
2gu farid kamil sampai...

hahahahaha

vidadarisakura said...

besi:
cabut perut?
hoh?



intan:
ko memang kaki skodeng spender..
hee


onlop:
oh no sis!
ai dah tukar bopren baru..
hee

KhaLifah feDi said...

hehe ti aq doakan..k..amiin..