dupdupmyheart

Thursday, December 25, 2008

YES MAN..

semalam aku tengok yes man..
best gilak..
ketawa sampai budu ni..
hee

tp ak bukan maw review pasal cerita yes man tu..
tp efek yes man tu sama aku..


alangkah..
smpai aku pun TERtekad maw cakap yes sama suma org..


kejadian 1.
lepas aku balik dari tingu muvie tu,memang perut fuLLblast kenyang smpai budu..
tapi aku balik2 rumah..
"vi jom makan"
"ergh, ok kak..yes2"

kesimpulan:perut aku bertambah darjah kebesaran..



kejadian 2.
adik aku message
"kak, kasi topup aku,please"

kena bebel aka kena marah oleh aku dulu..tapi last2 aku cakap:
"ok,nanti"

kesimpulan: aku tengah sengkek tambah sengkek



kejadian 3:
(sumpah ini lucu)
jam 10 pagi..
sedang aku siok tidur..
ada number unknown yang mengacau mimpi aku deting dengan farid kamil..shit..

"v..ko tidur?bangun la"

dengan suara mamai tapi kontrol macam kool

"sepa ni?"
"moose ni (bukan nama sebenar)"

mus mana pula ni...
lama sesi pekenalan antara aku yg sedang mamai..

"astaga..ko pula..napa?"

"ui tolong aku..ko maw belakon?jadi extra jak..kejap jak"
"abang kepak (bukan nama sbenar) kurang extra..1 orang jak lagi..tolong la weh...teda org lain suda"

"gilak????cece mana?suh dia la...haish nda maw aku..aku gemuk"
sempat lagi aku...hee

"ah..xde2...aku ambik ko sekarang..kita duduk jak...manada buat apa2..dapat juga duit skit"

------------yes man!yes man!yes man!!----------------------
owh shit..napa la aku tengok yes man semalam...
nda ka aku tersaiko suda ni..


"hm...yala...kehlar..aku belum mandi ni"


kesimpulan:
nda pasal 2 aku jadi extra ari ni...
setakat duduk2 dapat jg dwit skit..
haish...selama ni aku kutuk2 pelakun extra..last2 aku merasa jd jd xtra..hee
nasib baik pakai baju kurung jak..tertapuk jugak kelemakan ai..hee
eh..tapuk itu sorok aka sembunyi...


sekian

4 comments:

ab geldofg said...

bnyak jga xtiviti ko hari ni..tk ajak aku pun....ni mesti kuar dgn jiwa hehehehe

vidadarisakura said...

aduyai~
agak2 la dengan jiwa..haha
apa jak aku buat?
keluar kejap pastu balik..hee

Dora Tora said...

yes vivi..yes..agagaga

vidadarisakura said...

yes dora yes!!!hee