dupdupmyheart

Wednesday, December 17, 2008

TO FINAZ..

tanx 4 de komen bebeh untuk tajuk "MACAM AR??"
1st tym aku dapat komen yg begitu panjang..
bagus...teruskan usaha anda...hee

selalunya aku dapat komen yg muka beruLang2 dalam 1 post jak..
haha...
but i LAikke~hee


cemana maw start ar?
hm..
ok..

blog spiral tu..
aku memang follow..
baru follow sebenarnya..hee
and memang aku kagum la dengan kesemangatan, ketinggian kekonfidenan, dan keOwesomeman dia itu..
dia sungguh hot..haha
*spiral aku tenga puji ko ni tapi aku tetap benci pasa sanda*hee

tp malang..

even secara luaran pun aku ni gila2, kasar, langsung tidak ayu, kecoh dan sebagainya yang berkaitan...
tapi sebenarnya

aku memang mempunyai masala dan langsung tidak mempunyai kehighselfistiman serta kekonfidenan diri..
sumpah..ini cerita betul.teda tipu2 ni..hee
ini memang suda sifat semulajadi..
kelemahan
keburukan
ketakutan
memang suda dipupuk..
pasal aku suka pupuk sifat2 negtif ni...haha

-end-

er..
berhubung kes "ketiadaan lelaki ensem mengurat me"
dun take it serius babe..
itu hanya la gurauan semata2..
itu just tagline
saja2 tulis...bodo2...haha
even sebenarnya betul...kakkaka
dan aku tahu memang teda pun spesis durang mahu sama aku...kekeke
even aku pun nda maw..
kekeeke
banyak risiko selain bangga ada bopren ensem...hhaha


-kes selesai-

merujuk kepada kes stacy pula..
aku memang minat dia jugak..
tapi aku nda pernah undi dia dalam AF pasal dulu duit aku habis pasal AFundi ADAm ssampai simcard aku kena blok..bulshit punya adam..(astaaga..pengakuan berani mati)
tapi sumpah sekarang aku langusng nda minat adam~fak u la adam!!haha
hee
eh pasal stacy baa ni...hehe
mari sokong stacy!!
tp memang org sabah suma cakap macam tu..
even stacy tu nda femes pun memang begitu la cara kami becakap..haha
telebih suda..kekeke


neway..
tanx 4 de komen plus nasihat..
but dun take it serius..
sebenarnya aku adala pompuan sewel yg gila tp comel..
jadi penulisan aku kali ada ssedikit kekurangan akal pikiran utk meng'unikkan lagi perkataan..
aku kan perosak bahasa..hhaha


neway..
tanx balik2..
n...sebenarnya aku fail cakap semenanjung..
dan 2tahun ni puas suda aku kena cakap orang indon...
tapi aku cakap aku orang london..
bodo sepa yg pecaya..haha
so kalu ada words yang ko nda paham dun hesitate to ask me..
pertanyaan anda akan dilayan seperti aku seorang waiter...
haha


kehla..
ak x sabar maw tingu c juli tu punya produk..
last la ni aku try ubat2 ubatan
selama ni banyak betul suda ubat kurus yang menggemukkan aku suda makan...
haha
sunggu cepat terpedaya dengan iklan ubat kurus..damn~


kesimpulan..
aku maw belajar bangga jadi chubby...kakkaka

7 comments:

pemikir lapuk said...

sempat juga mgata aku tu....
(bab ni aku tk cmpur...hehehehe..takut)

lizz said...

aku sker stacy tapi aku kedekut. so,mmg tak pernah sesen pun aku sumbang utm die.hehe!!

FiNaZ~! said...

thanks..i terkejut tgok tajuk u tu..love to hear u order bnda tu..i harap nasib dan pemikiran u akan berubah :)

pemikir lapuk said...

emmmmmmm

vidadarisakura said...

pL:
haha..ko terasa ka?hehehe

lizz:
haha..lepas kejadian af2 tu nda penah lagi aku budu2 mnegundi sepa2..hehe

finaz~
hehe...ko patut bangga nama ko jadi tajuk post aku..kekeke
*tiadamotifmawbanggapun*haha

pL again:
apa hhmmm2??hee

The Spiral Eyes said...

bukan kamu yang aku maksudkan ya..harap kamu faham tahu...ada orang lain tapi dia bukan kamu,sila adakan kenduri doa selamat ok?i love you...


yang benar

Pasa sanda

vidadarisakura said...

ok...
hee

lebiu tuu..
*belia benci pasa sendal*
bukan pasa sanda.

sekian..