dupdupmyheart

Saturday, December 13, 2008

SAKIT HATI...

step 1:
diam..

step 2:
diam..

step 3:
buat keja sendiri

step 4:
buat bodo..

step 5:
ini sudah lebih~
ini bawa gaduh sudah weh..
ko tunggu pelancaran seraangan berani mati...
sekian..

7 comments:

pemikir lapuk said...

mak oi...hahahaha....amrika srang iraq kita marah...kita srang kawan tkpa pulak...hahahaha...coooooollll.........jgn gaduh2...masuk bilik tdo..lagi bst..

D o R a T o R a said...

Biarkan dia.Biar dia jadi macam orang bodoh yang tidak kena layan.Wakaka.Mo perhatian ja kali tu.Tapi aku ni panas baran juga tau.Kalau aku tidak tahan sda betul kena terajang suda dia kali.Agaga.Bagus.Bagus.Keep it cool.

vidadarisakura said...

dato shake!~aka pL..hehe

aku cool~mana smpai step num5 lagi...hehe


doratora~
aku pun cepat panas cepat sejuk..
tp pendendam...haha
izit cool?haha

pemikir lapuk said...

vida aka datin shake...

bagus..jgn gaduh2...(mintak stem..hahaha)

D o R a T o R a said...

Cool la kali.Kadang2 aku pun pandai ni berdendam..agagagaga kita kc cool ja la.Janji teda naik2 tangan.Tu lg la x cool.Nanti masuk youtube.Wakakakakakakaka

vidadarisakura said...

aish~nda maw aku jadi datin shake..
palis2...jauh2...heee

aku maw jadi datin...hm..datin apa ar?
datin......
datin vivi..haha

ada tangan ada kaki..beli setem sendiri..hee

vidadarisakura said...

ang~ang~ang~tot tera mae ee haa ee..
tora~e~mon...hee

masuk utube femes wut?~haha