dupdupmyheart

Wednesday, December 31, 2008

MELAPORKAN DARI RUMAH AKU

"vi..ko nda sebret new year?"
"hoh??nda...farid kamil bz"

.........................................................


salahka sebagai org yang single dan tidak mempunyai bopren duduk diruma tanpa menyambut tahun baru??yang hanya semata2 countdown pastu tengok bunga api..

memang tidak remaja duduk ruma..
sungguh tidak kool

tapi memang aku teda mud arini maw berpoya2
ndataw napa..

apa guna keluar berdua sahaja..
langsung tidak hapening
lain la kalu kau, kau, kau itu bopren aku..
huh..
aku rindu zaman gerls tyme out
masa itu masing2 teda bopren utk mengongkong dan dikongkong.
huh..


melaporkan:
at least aku tengok bunga api dari genting, dataran, klcc dan unknown place dari ruang balkoni rumah aku...

ini pandangan kabur dengan menggunakan kamera hempon..langsung tidak pro..heee


dari shah alam ke kL..


13 comments:

ab geldofg said...

tau tkpa....tk bf lagi bagus...
*pmndangan kabur ke...gambar kubur ko ambil....hehehehe

vidadarisakura said...

skwezme ar..
dari ruma aku bole nmpak klcc sama genting tau...hehe

ifahruzzaman said...

ok la dengan sajian yang kamu perolehi berbanding aku yang duduk di kawasan separa hutan.

nyalakan lampu lighter menjadi teman di tepi simpang td.harharhar...

vidadarisakura said...

ifah:
haha...lighter ok wut...hee

eliza said...

besendiri lebih baik..
dgr bunyi mercun (stok thun bru cina) dr ruma aku pun best jgk..
muahaha

vidadarisakura said...

tapi aku macam maw baling mercun sama ruma org kaya depan aku ni...gilak!

eliza said...

jgn baling mercun
baling bom trus 1 kali
biar pdn muka org tu
hehehe..aku pun ikut marah ni.

vidadarisakura said...

haha!!
kalau la ada bom..aku baling sekarang juga..hee
moralsupport saja ko..hee

eliza said...

sbb aku kan kakak
mesti support adik
he he he (ikut gelak atan)

vidadarisakura said...

kakak..bulu ketiak ai panjang..
tolong cabutkan..kakaka

eliza said...

amboi3x..

cabut bulu ketiak kakak dlu
lps tu bru cabut bulu ketiak adik

muahaha

F A R Y N said...

aku takde bf pun rilek je..ekekeke..
ko ngorat la ab geldofg.beliau masih single..ekekkee

vidadarisakura said...

faryn:
ai pun rilek jak..
teda pun ai meracau teda bf...
haha
pacik ab itu suda declare jadi pacik saya...anda berminat dengan pacik saya?
hehe