dupdupmyheart

Friday, December 12, 2008

MACAM AR????????

bila hormon rajin membaca aku datang...
aku rajin la mengunjung blog orang sana sini..

aku klik dan..
aku baca..

selalunya aku klik blog orang tu berdasarkan nama..
sebab atas dasar nama tu aku tahu tulisan org tu macam sewel or skima or boring or serius or pendendam dan sebagainya..
ketepatan teori aku 50%...haha
faktor jenis font jugak mempengaruhi niat aku utk membaca blog org tuh.

dan aku sedar..
bloggers yg wujud yg aku klik semua hebat2 belaka..
ntahlar..
cara penulisan..
penyusunan ayat..
isi kandungan..
dan sebagainya..

compare sama aku?
duh jauh gilak...

aku hairan macam mana diorang bole tulis sampai macam begitu sekali..
blog yg berilmiah..(aku bongok mana pandai tulis ilmiah2 ni)
membincangkan isu politik..(sumpah sampai sekarang aku nda paham politik)
kereta..(lesen kereta pun aku teda...nama2 kereta pun aku failed!!)
puisi... (aku perosak bahasa)
isu semasa... (sumpah aku amat failed utk mendalami isu semasa)
agama.. (er..aku cetek agama sikit...hee)
blog cakap org putih...(aku?cakap org puti sikit pun neves)
dan sebagainya lah~

uih...respek la kamu suma...


aku pena jg maw try tulis blog yg berilmiah sikit..
tp..
"MAAF ILIMIAH ANDA TIDAK MENCUKUPI.SEKIAN"

duh..


*ini ayat penyedap ati*
ala~aku berblog ni bukan serius...saja2...
bukan aku dapat kerja gaji tinggi pun kalu aku tulis hebat2..
bukan org kenal aku pun..
lagipun siapa kisah?
who cares?


ADA SESEPA KISAH???
TEDA KAN???hee


kesimpulan:
ntah apa2 la aku tulis..
ketara boring sama teda idea suda ni..hee

kesimpulan 2:
utk pengalihan bahasa..
sila tekan 1..
ataupun angkat tangan..
sekian

11 comments:

pemikir lapuk said...

hahahahah..aku suka baca blog ko...cuma kadang..aku kena mengeja bberapa kali...hehehehe

*ndataw....teda....maw....hahahaa

vidadarisakura said...

memang...
itu tujuan aku supaya org yg membaca eksais mata serta mulut utk mengeja...hee

pemikir lapuk said...

dah mula dah...nanti punuh dgn muka aku lagi....gi kt box sembang ko lah..

vidadarisakura said...

baik!!
oi2!!penuh jak bukan penuh ar...hee
gagal...lalalla

pemikir lapuk said...

hahaha..nak ikut ejaan kolah tu...

FiNaZ~! said...

eip vidadarisakura..
1st time here :) hope u dun mind..
menjadi bloggers dan ader blog ..ok la tu..xpayah nk jdi org lain n nk story psl bnda tu sumer...
be who u really are..this blog belongs to u..and u desrve it...

btw..u really gemuk or tu jus tagline or ...coz u xnmpak gemuk pun??

tq

vidadarisakura said...

perihal gemuk itu...
sebenarnya begini...
hmmm...
gambar ada sedikit kepandaian dmana ianya bisa menipu para penonton untuk mengatakn yang saya kurang gemuk...
bahawasanya..saya jarang mengambil gambar 1 badan kerana lemak saya yang bertempiaran sungguh seksi d mata khalayak ramai...sekian...
heee

x paham angkat tangan..

pemikir lapuk said...

jnji hati mulia

vidadarisakura said...

sememangnya saya memang anak mulia..sekian


fakta:nama mama aku puan mulia...

FiNaZ~! said...

u penah x bc blog thespiraleyes ??
Die gemuk aper...but cuber tgok entry2 die..owesom!!

die brani tampilkan diri, siap sm taraf dgn Fasha sandHa! Dn die sdri boleh tentukn mn blogger yg layak n xlayak ngan die.Die boleh babi kdhkn org tapi org x boleh..
dun u get inspired from her?

It doesnt matter, if u r gemuk, not pretty enuff, u itam, pendek, hidung u kemek but at least u giv ur self a chance..U dun hve to write there was no hensem guy ngorat me..

We definitely dun die with that suck stupid thing.Aper, jantan ensem tu ingt dorg hebat sgt ker?? or minah2 cun tu ingt dorg tu perfect?

Pity urself mydear..I luv ur language..it was unique..rs mcm ckp dgn Stacy (stacy die hard fan) :)

Give urself opportunity to be who u really are..and 4 ur gemuk tu

u try search dis blog..
juliaeswardrobe.blogspot.com
honestly my fren loss 5kg in a week! ternganga tengok dier drastik turun mcm tu..gile!!
Tpi die tiap2 ptg jln..Jln pusing tmn tasik...Pastu i tengok die, peluh satu bdn..pdahal jln bukan jauh pun..

U should try...but plz!! Do not overdose..or u mati kering..tekak kering, mata kering, kulit2 u kering...nnti kurus ke mn aper ke mn..Over excited nk cepat sgt turun mmg merbhy!!

5kg a week dh ckup bgus..or mybe 3kg a week..

vidadarisakura..
sorri..this a such a long cmmt..
ups..sori :)

fyi::i am not related with juliaes tau..nnti u kata i nk promote brg plak..Nope!!
satu2 ubat yg betul2 bkesan ubt tu la..tpi jgn overdos

k

vidadarisakura said...

finaz darl~
i reply dalam new entry..
hehee
tanx bagi idea utk aku buat new post...kekekeke