dupdupmyheart

Monday, December 1, 2008

HAHAHAHAHA!!!!

aku nda perlu pergi bangsar anymore..
(padahal baru 1 kali pegi td)

gembira ai dapat trensfer g shalam..
so i dun have to worry if lambat bangun maw pegi prektikal..hee
siok2 ni..

neway...td 1st day pun aku suda lmbat..
suda la salah tekan lonceng rapid kl lagi...hish memalukan..hee

kena suh datang pul sebelum kul 8..
tp ak smpai 8.45..
hee..
sori bos..
nasib baik briefing jak..

so...harapan lelaki misteri yg aku harapkan ;
"ada laki2 yg ensem+single+ada kereta tapi kebetulan naik bas masa tu+tenga cari gepren+tapi tidak gersang+normal+boleh diterima akal+berkualiti+dan sebagainya..tiba2 ternampak seorang perempuan yg agak gemuk tp comel sedikit yg sedang duduk merenung masa depan d seat belakang rapid kl yang sedang single (awas perempuan itu sewel tapi kiut).... dengan harapan...agar laki2 itu suka saama dia..dan perempuan itu ada la aku.."

nampaknya...nda buli guna suda utk dalam bas..hee
tp buli guna dalam lokasi lain...haha

tp a lil bit kecewa jg td..
sbb aku suda kasi siap sedia mental dan fizikal ak maw keja bangsar kan..
kena lagi staff dia yg ensem2...haha

tiba2 kena p shalam..duh

nda pa..
jodoh aku bukan utk kamu wahai staf ***.. hahahae
ui...macam desperate jak baa...sot..haha

aiyah...need to sleep awal lei today..
so bisuk ai tia sakit kepala lagi macam td..
can u imagine ai tidur pul 4 den woke up kul6..
so sakit kipala lorh!!duh
sekian



2 comments:

Tora Aman said...

alaaaa..tp nda pa la..mana tau yg di Shah Alam tu pun nsem2..agaga

vidadarisakura said...

ah!!
langsung teda..
haji2 jak tinggal..duh