dupdupmyheart

Friday, December 19, 2008

BILA HARGA BARANG NAIK DAN KOS HIDUP MENINGKAT

ini kisah benar



c bapa: dan, nanti kalau ko kawin bagitaw bapak awal2.

c anak: napa pak?

c bapa: bapa bagi ko duit awal2...pastu ko kawin lari..pastu ko balik bawa anak jak..kita belakon la ko anak durhaka yang balik rumah minta maaf..

c anak: baik pak.


kesimpulan:kawin lari boleh jimat kos...sekian

13 comments:

Dora Tora said...

ni kes xmo jemput org dtg kenduri ka ni?hahaha

vidadarisakura said...

haha..
pintar sungguh cik doktor...

lizz said...

macam ni gak ke strategi jula juli si rita rudaini ngan aidil?mau penjimatan dari kes segalenyer.wakaka!!

vidadarisakura said...

a'ahkan....
agak2 famili durang belakon jak tuh..
padahal save bajet xyah jemput org p kenduri...haha

jahat sungguh pikiran..

eliza said...

eh ada ka juga mcm tu?
mo d try jgk ni tau :p

pemikir lapuk said...

bgus idea tu..jom kita lari...hehehehe

vidadarisakura said...

eliza n PL..

ayoh try...haha

Dora Tora said...

Vivi,pacik lapuk macam ada double meaning ja..wakakaka (evil evil)

pemikir lapuk said...

aku nak je try...tggu ko je brani tk...hehehe

*dora apa..pkcik2?...nak kena ni....

vidadarisakura said...

tunggu sepa berani pacik lapuk??

aku ka?dora ka?eliza ka?heee


*pacik bagus untuk kesihatan*hee

Dora Tora said...
This comment has been removed by the author.
geldof said...

ketiga2 aku tunggu...heheheh

jiwa kaco said...

OFFER SAPA NAK KAWEN LARI DENGAN AKU..

jiwa makin kaco bila bicara pasal KAWEN