dupdupmyheart

Thursday, December 11, 2008

BILA DIA SUDA TIADA..

semalam..
besfren aku punya bapa passed away..
sedih gilak...


aku nda dapat imejin keadaan dia macamana..
td pagi baru dia dapat balik sabah...
nasib baiklah kami suda abis belajar..
tinggal praktikal..
duh..

masi dalam mud sedih utk wiwie..

sumpah...
kalau aku..
aku belum masih boleh terima anybody in my life pergi begitu sahaja..
aku belum puas dengan family aku..kawan2 aku..dan semua yg berelated dgn aku..
aku benci ni "perpisahan"
any terms of perpisahan...

macam juga..
kalu aku balik shah alam..
aku nda suka sesepa antar dan tunggu aku check in..
aku rela salam2peluk2ciyum2 family aku druma pastu bapa aku antar pegi epot..
pastu aku suh bapa aku balik..

pastu kalu balik sabah..
memang aku balik sorang la...sedih pun tyme tinggal ruma tu jak..
duh..

aku rindu family aku!!!
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


6 comments:

pemikir lapuk said...

tkziah.....(apsal pi cnteng gmbo budak cmel tu?)

D o R a T o R a said...

Rasa lain kan?

Hargai mereka sementara mereka masih ada.

Dulu aku malas balik raya sekali kawan aku cakap camtu terus aku book tiket.

Bagus-bagus kamu sana ah..

Off-topic:Bah kenapa ko conteng muka ko?Haha

vidadarisakura said...

PL: tq..even bukan tuk aku..hee
er...contengan itu "HOBI"..hee


dora: gila ko..terasa aku..tapi tahun ni memang aku buat eksperimen balik setahun sekali..n i did it..hee
er...ko taw pula itu aku...hee

S h i n o said...

setiap pertemuan pasti ada perpisahan, itu kan dah lumrah alam. Jadi, kenalah terima dan bersedia ke arah tu sentiasa... :)

vidadarisakura said...

betulbetulbetul~

xfifax said...

aku setuju.
(;
aku ta suka juga pd perpisahannn.