dupdupmyheart

Monday, November 24, 2008

AKU BERHENTI KERJA OR AKU DIBERHENTIKAN KERJA?

14hb ari tu buat aku kosong sekejap..
akceli aku maw post ari tu lagi...tp ak betul2 teda mud masa tu...
alkisahnya...

aku sebagai pekerja kedai cermin mata partyme suda ilang pekerjaan...lost

shit..kedai tempat aku keja tu kena tutup..alasan pindah..sot

yg aku bengang masa tu c taik itu datang secara tiba2 pada pukul 9.30 malam bawa kotak2 bersama laki kesayangan dia yg slalu tengo bideo lucah tyme bekerja..shit

aku nda kisah juga...memang aku taw kedai tu akan tutup..
tp cuba la bagi tahu awal2 kan..so aku bersedia..nda la juga tiba2 macam ilang arah teda keja...biarpun keja sementara jak..

alangkah..

aku : jes kedai ni tutup suda?
taik : x..move to klang.. (ceh siap kaver lagi)
aku : so us?
taik : if u want to follow us...u can..*sambil buat muka nda ikhlas*

wtf?shit la..matila aku maw pegi klang..suda la bulan 12 ni aku prektikal..aku bajet keja sabtu n ahad jakla..ok aku bole kontrol lagi masa tu.

aku tolong siap kemas suma barang..semua spek letak dalam kotak..
shit..aku rasa macam org lari dari bayar sewa ruma jak tyme tu...

pukul 10 mlm tu dia bg aku gaji..
dia memang suda siap sedia duit aku..
RM 441 for 73.5hours
komisen rm50..

yg aku geram..duit komisen aku dia x bagi full.
padahal aku baru buat sale masa tu agak banyak juga..
alasan customer blum bayar full..so ak x dapat full komisen..owh bebeh..u r so shit!!

pastu..yg aku kesian zima..suda la gaji dia perjam sikit jak..
n dezi..tepaksa pegi sek 25 dari sek7...sot

lagi..customer aku mest bengang n heran tiba2 kedai tu suda tutup...
mesti diorang ingat muka aku since aku yg handle durang...
mesti dorang ingat aku menipu x bg tahu kedai tu maw tutup..
wut da~

huh~aku bole cool suda sekarang..just sakit ati dgn de way she did to us..fak u..

n dia bgtaw dezi...vivi n zima resign...damn shit!!

No comments: